Četvrtak, 03 Ožujak 2022 10:28

Narednog vikenda igraju se sve utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa

POŽEGA - Narednog vikenda odigrat će se 12 utakmica 1. kola Kupa Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije. U subotu, 05. 03. s početkom u 15,00 sati sastaju se Kuzmica - Hajduk (Pakrac) i Mladost (Pavlovci) - BSK (Biškupci) dok će se preostalih 10 susreta odigrati dan poslije, u nedjelju, 06. 03. u 15,00 sati.

Sastaju se Graševina (Vetovo) – Dinamo (Rajsavac), Croatia (Donja Obrijež) – Lipik 1925 (Lipik), Dinamo (Badljevina) – Croatia (Mihaljevci), Slaven (Gradac) – Omladinac (Čaglin), Hrvatski dragovoljac (Drenovac) – Sloga (Trenkovo), Kaptol – Papuk (Velika), Dinamo (Vidovci) – Požega, Sulkovci – BSK Buk, Parasan (Golobrdci) – Dobrovac i Graničar (Zagrađe) – Jakšić. 

Najjači par kupa je susret između četvrtoligaša Dinama iz Vidovaca i Požege, a ta utakmica igrat će se u Kuzmici gdje će Vidovčani igrati svoje domaće utakmice u proljetnom dijelu sezone. Također će dosta zanimanja pobuditi susjedski derbi u Kaptolu gdje se sastaju istoimeni domaćin koji je jesenski prvak 1. ŽNL te međužupanijski ligaš Papuk iz Velike. 

Klubovima 1. Županijske nogometne lige i Međužupanijske nogometne lige ovo je i posljednja utakmica prije početka njihovih liga koje kreću 12. i 13. ožujka. Klubovi 2. Županijske nogometne lige nisu obvezni nastupati u Županijskom nogometnom kupu, a za ovogodišnje natjecanje prijavila su se četiri kluba. To su BSK Biškupci, Dinamo (Badljevina), Hrvatski dragovoljac (Drenovac) i Parasan (Golobrdci), a njihovo prvenstvo nastavlja se tek 18. travnja. 

Pročitano 501 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Ožujak 2022 10:56