Ponedjeljak, 11 Travanj 2022 10:05

Slavonija poražena na gostovanju kod Vukovara 1991 u 25. kolu 3. HNL - Istok

VUKOVAR - Sudar Vukovara 1991 i Slavonije logično je najavljivan kao okršaj najbolje obrane lige i najubojitijeg napadačkog tandema trećeligaškog Istoka.

I na kraju je čudesnih 1200 minuta bez primljenog gola vukovarske obrane srušio Mato Marčetić golom već u 3. minuti. Na odmor se odlazi u egalu, potvrđuje se priča da je Slavonija vraški neugodan protivnik, namučili su Plavi i Zrinski i Marsoniju, Belišću otkinuli dva velika boda, pa su Vukovarci nakon pogotka Luga u svlačionici morali biti zadovoljni.

Kao i u Jurjevcu i u Brodu, Požežanima ostaje dobar dojam, ali rubrika bodovi se ne mijenja zahvaljujući Ivanu Alkesiću koji je zabio za slavlje Vukovara i nastavak puhanja za vratom Milardovićevoj momčadi.

Očekivano teška utakmica u koju smo ušli s puno problema bez 5-6 standardnih igrača zbog kartona i ozljeda, isto tako na početku utakmice smo napravili par vezanih greški i dozvolili Slavoniji da dođe u prednost u 3′. Nakon toga nam je trebalo 10′ da dođemo sebi od šoka. U tom periodu je Slavonija bila opasnija ekipa i imala šansu za povećat prednost. Sve nakon toga je bilo na našoj strani, već do poluvremena smo stvorili nekoliko šansi i uspjeli izjednačit. Drugo poluvrijeme smo izdominirali u prvih 20′ i zabili gol za 2:1. Nakon toga smo iskontrolirali utakmicu i imali još situacija za doći do dva gola prednosti. Slavonija se pokazala kao težak i kvalitetan protivnik koji se s pravom bori za 4 poziciju – kazao je nakon susreta Miroslav Bojko, trener Vukovara.

Odigrali smo odličnu utakmicu, namučili Vukovar. Kod jedan nula imali smo stopostotnu šansu, da smo to zabili tko zna šta i kako bi bilo do kraja. Okrećemo se Dardi i očekujemo pobjedu. Čestitke mojim dečkima na današnjoj utakmici – komentar je Dalibora Bognara, trener Slavonije.

U ostalim susretima 25. kola postignuti su ovi rezultati : Darda - Belišće 0:5, Marsonia - Slavija 4:1, Sloga - Čepin 2:0, Zrinski - Vuteks Sloga 4:0, Graničar - Kutjevo 2:2, NAŠK - Bedem 3:0, Omladinac - Slavonac 0:1. Utakmica Oriolik - Đakovo Croatia je odgođena.

U 26. kolu Slavonija je domaćin Dardi, a ta utakmica će se igrat u subotu, 16. 04. u 17,00 sati na igralištu NK Požega. U ostalim susretima, u isto vrijeme sastaju se Slavonac - NAŠK, Bedem - Graničar, Kutjevo - Zrinski, Vuteks Sloga - Sloga, Čepin - Marsonia, Slavija - Oriolik, Đakovo Croatia - Vukovar 1991 i Belišće - Omladinac. 

Pročitano 412 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 14 Travanj 2022 08:20