Ponedjeljak, 09 Svi 2022 09:38

Nogometaši Slavonije u 31. kolu 3. HNL - Istok poraženi na gostovanju kod Slavije u Pleternici

PLETERNICA - Dobru partiju pružili su županijski rivali u trening kampu Slavije koja će sezonu i završiti na ovom terenu dok bi se od jeseni trebala vratiti na stadion i njegovo novi travnjak. Nije tu bilo one prave natjecateljske draži, nisu tu bodovi bili od životne važnosti, ali borbe nije izostalo kao ni lijepih akcija. U prvom dijelu manje, Slavonija je bila nešto dominantnija, ali se Slavija dobro branila.

U nastavku dosta ofenzivnija izdanja obje momčadi, posebice Slavije. U samo minuti domaći su imali dvije odlične prilike nakon čega je sijevnula munjevita kontra Slavonije koju je u 0:1 pretvorio Jakov Janček. Desetak minuta je trebalo Slaviji da se konsolidira, a onda je stiglo desetak minuta “ludila” Mirze Jašarevića, pogodak na asist Pave Nikolića, pa njegova asistencija za prekrasan pogodak Vlade Lasića, i na kraju realiziran kazneni udarac za točku na i i potvrdu pobjede. 

– Mislim da je bila dobra utakmica, borbena i na kraju smo zasluženo pobijedili. Ovom pobjedom smo pokazali da dosadašnji rezultati u proljetnom dijelu sezone nisu bili slučajni, čestitke dečkima na igri i pobjedi – izjava je Damira Bognara, trenera Slavije.

– Čestitam Slaviji na pobjedi. Mislim da smo do 0:1 bili dobri, a nakon vodstva Slavija je vrlo brzo okrenula i na kraju slavila. Imali smo nekakav plan da odmorimo neke igrače što smo ispoštovali ali nismo planirali u tome i poraz. Okrećemo se novom gostovanju, ovaj put u Čepinu – kazao je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Rezultati 31. kola : Slavija - Slavonija 3:1, Đakovo Croatia - Slavonac 3:1, Belišće - Čepin 3:0, Darda - Kutjevo 1:4, Vukovar 1991 - Bedem 3:0, Oriolik - NAŠK 2:1, Marsonia - Graničar 2:0, Sloga - Zrinski 1:4, Omladinac - Vuteks Sloga 3:1.

U 32. kolu, u subotu, 14. 05. 2022. u 17,30 sati sastaju se Čepin - Slavonija, Slavonac - Sloga, Zrinski - Marsonia, Graničar - Oriolik, NAŠK - Vukovar 1991, Vuteks Sloga - Belišće i Slavija - Đakovo Croatia. U nedjelju, 15. 05. 2022. u 17,30 sati igrat će Bedem - Darda i Kutjevo - Omladinac. 

(sportalo.hr)

Pročitano 491 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Svi 2022 11:25