Petak, 13 Svi 2022 12:56

Ekipa 5. i 6. razreda OŠ Julija Kempfa osvojila prvo mjesto u mini nogometu na poluzavršnom natjecanju Školskih sportskih društava i plasirala se na državnu završnicu

OSIJEK - Učenici požeške Osnovne škole Julija Kempfa jučer su u Osijeku sudjelovali na poluzavršnom natjecanju Školskih sportskih društava Osnovnih škola regije Istok u mini nogometu.

Nakon što su bili prvi na županijskom natjecanju igrači Školskog sportskog društva Sloga osvojili su prvo mjesto i na regionalnom natjecanju i plasirali se na državnu završnicu Hrvatskog školskog sportskog saveza koja će se od 31. 05. do 02. 06. održati u Vinkovcima. 

Na regionalnom natjecanju sudjelovalo je 5 ekipa odnosno pobjednici natjecanja u Osječko - baranjskoj, Požeško - slavonskoj, Vukovarsko - srijemskoj, Brodsko - posavskoj i Virovitičko - podravskoj županiji. 

U prvom susretu mladi Požežani su odigrali neodlučeno s OŠ Voćin, 1:1 (strijelac Ante Pavičić) da bi bili bolji u izvođenju penala i slavili rezultatom 5:4. U finalu su svladali OŠ Dr. Franje Tuđmana Beli Manastir rezultatom 4:2 ( Patrik Čakalić 2, Ante Pavičić 2)

Treće mjesto osvojila je ekipa OŠ Ivane Brlić - Mažuranić (Rokovci - Andrijaševci), četvrto OŠ Voćin, a peto učenici OŠ Blaž Tadijanović (Slavonski Brod).

Za ŠSD Sloga su prvo mjesto osvojili Josip Rožić, Ivan Barić, Nikola Balog, Rafael Bešlić, Patrik Čakalić, Josip Gašparović, Ante Pavičić, Luka Cekinović, Dean Vidić, Marko Pisker i David Vidović, a vodio ih je profesor Alen Ivanović

Pročitano 368 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 13 Svi 2022 13:29