Utorak, 03 Ožujak 2015 01:00

Održan plenum klubova 3. Županijske nogometne lige

POŽEGA - U prostorijama Nogometnog kluba Požega jučer je održan plenum klubova 3. Županijske nogometne lige na kojem su bili nazočni predstavnici 7 od 9 klubova koji se natječu u tom rangu.

Svoje delegate na sastanak su poslali NK Lipik 1925, NK Dinamo Badljevina, NK Parasan Golobrdci, NK Slavonija Prekopakra, NK Graničar Bučje, NK Ovčare i NK Eminovci.

Na sastanku nisu bili predstavnici NK Poljana i NK Jovača (Marino selo).

Ispred domaćina, Nogometnog kluba Požega predstavnike klubova pozdravio je Jurica Bešlić, član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije. 

Dogovoreno je da se prvo proljetno kolo odigra 29. ožujka a posljednje prvenstveno kolo igrat će se 24. svibnja.

NK Lipik svoju utakmicu 3. kola kupa protiv NK Hrvatski dragovoljac (Drenovac) odigrat će u nedjelju, 15. ožujka. 

Disciplinski sudac Dario Marčetić podnio je izvješće o disciplinskim mjerama te naglasio da je NK Lipik 1925 najkorektnija momčad 3. ŽNL te su u 8 susreta dobili samo 6 žutih kartona i niti jedan crveni. 

Klubovima je objašnjeno koje radnje moraju napraviti do 01. listopada kako bi uskladili svoje statute sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama. 

U ovoj ligi natječe se i jedan nogometni klub s područja grada Požege - NK Parasan Golobrdci - koji je jesenski dio prvenstva završio na odličnom, trećem mjestu sa 16 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani NK Dinamo Badljevina. 

 

Pročitano 1913 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Ožujak 2015 10:15