Ispiši ovu stranicu
Utorak, 19 Srpanj 2022 08:50

Nogometaši Slavonije počeli pripreme za novu sezonu

POŽEGA - Nogometaši požeške Slavonije jučer su počeli pripreme za novu sezonu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok koja je ljetnom reorganizacijom natjecanja Hrvatskog nogometnog saveza postala četvrti državni rang.

Igrače je  na prozivci pozdravio predsjednik kluba Tomislav Čabraja, a nakon toga je trener Dalibor Bognar sa svojim pomoćnikom Ninoslavom Parmakovićem i trenerom vratara Mladenom Trpčićem odradio prvi trening. 

Klub su ovog ljeta napustili  Karlo Antunović (Kutjevo), Mario Šipura, Dino Bognar (Slavija)Jakov Janček (Njemačka), Alen Božić (Švicarska), a sigurno će u narednim danima biti i nekih novih lica u svlačionici Slavonije. 

Prvi protivnik "Plavima s Orljave" narednog vikenda bit će Sloga (Nova Gradiška). Slavonija će i ove godine igrati na tradicionalnom dvodnevnom Šivinom memorijalu u Pleternici. Protivnici u ovim ljetnim pripremama još su Maksimir (u Velikoj), Požega (u Mihaljevcima) i Marsonia. 

U 3. HNL - Istok koja više nema 18 klubova nego 16, natjecat će se Slavonija (Požega), Kutjevo, Slavija (Pleternica), Đakovo Croatia, Bedem (Ivankovo), Graničar (Županja), Sloga (Nova Gradiška), Oriolik (Oriovac), Čepin, Darda, Vuteks Sloga (Vukovar), NAŠK (Našice), Omladinac (Gornja Vrba), Svačić (Stari Slatinik), Valpovka (Valpovo) i Borac (Kneževi Vinogradi).

Ova liga bi trebala početi 20./21. kolovoza, a završiti 26./27. studenog osim ako se klubovi na plenumu koji će biti 25. srpnja (Kneževi Vinogradi) ne dogovore da se jedno kolo odigra srijedom pa bi jesenski dio sezone završio 19./20. studenog.

Pročitano 634 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 20 Srpanj 2022 10:18