Ponedjeljak, 22 Kolovoz 2022 08:38

Slavonija u 1. kolu 3. NL - Istok pobijedila Borac u Kneževim Vinogradima

KNEŽEVI VINOGRADI - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 1. kola 3. Nogometne lige - Istok. Prava poslastica viđena je u Kneževim Vinogradima za početak sezone! Borac je poražen, ali su gledatelji kući otišli zadovoljni nogometom kojeg su gledali, a imali su se prilike iz prve ruke uvjeriti u klasu Ivana Antunovića koji je “sam” dovukao Slavoniju do tri boda.

U prvom dijelu Antunović je zabio jedan pogodak kojim je požeška momčad otišla na odmor s minimalnim vodstvom. U nastavku preokret Borca, Marko Radoš i Fabijan Domitrek donose vodstvo momčadi Saše Balatinca, no onda u završnici Antunović uzima stvari u svoje ruke i radi s nova dva gola odnosi bodove put Zlatne doline.

– Prvo čestitam gostima na pobjedi. Prvo poluvrijeme su gosti bili puno bolja ekipa, stvorili su par šansi koje nisu iskoristili, a gol smo primili nakon jako lošeg reagiranja i postavljanja u obrani. Drugo poluvrijeme nakon promjene formacije izgledamo puno bolje, slobodno mogu reći da smo bili puno bolji i odlično stajali na terenu, sretno dolazimo do izjednačenja a zatim nakon jedne polukontre i do vodstva i tada se dogodi splet okolnosti da se ozljedi igrač i u toj minuti dok se nije izvršila zamjena sa igračem manje primamo gol i onda u 85. minuti ponovno radimo veliku pogrešku koju iskusni gosti iskorištavaju i kažnjavaju nas sa pogotkom i nanose nam poraz. Ovo nam mora biti jedna velika lekcija i da svi igrači shvate da je ovo puno kvalitetnija liga od one iz koje smo došli i da se ovdje svaka greška skupo plaća – izjavio je Saša Balatinac, trener Borca.

– Čestitam svojim dečkima na zasluženoj pobjedi – komentirao je kratko Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Rezultati 1. kola : Borac - Slavonija 2:3, Vuteks Sloga - Đakovo Croatia 2:0, Sloga - Omladinac 2:1, Slavija - Čepin, 1:0, Oriolik - NAŠK 1:0, Bedem - Darda 2:4, Graničar - Kutjevo 5:1, Svačić - Valpovka 1:3.

U 2. kolu, u subotu, 27. kolovoza s početkom u 17,30 sati u Pleternici, Slavonija će igrati protiv Svačića (Stari Slatinik). U isto vrijeme sastaju se i Đakovo Croatia - NAŠK, Valpovka - Oriolik, Darda - Graničar i Vuteks Sloga - Sloga. U 20,00 sati sastaju se Čepin - Bedem. 

U nedjelju, 28. kolovoza u 17,30 sati igrat će Kutjevo - Borac i Omladinac - Slavija. 

(sportalo.hr)

Pročitano 392 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Kolovoz 2022 13:43