Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2022 09:01

Slavonija u Pleternici odigrala neodlučeno sa Svačićem (Stari Slatinik) u 2. kolu 3. NL - Istok

PLETERNICA - Slavonija je svoj domaći susret 2. kola 3. Nogometne lige - Istok odigrala u subotu, u Pleternici. Iako u Vuteksu sjajno igra Mihailo Marić, iako je raspucan županjski dvojac Lotar – Lešić, iako je Tomislav Marjanović krenuo s dva gola, već nakon dva kola nam se pali lampica da bi mogli gledati jedan veliki okršaj kad je u pitanju borba za titulu najboljeg strijelca lige. Ivan Antunović krenuo je hattrickom u Vinogradima, pa je spakovao dva komada Svačiću, dok njegov prethodnik u vrhu napada Slavonije Tomislav Žuljević ima na svom kontu tri, nakon što je sa subotnja dva anulirao Antunovićev učinak i osigurao prvi bod Tadićevoj momčadi.

Ni oni koji ga najbolje poznaju, dugogodišnji mu suigrači mu ništa nisu mogli na terenu zajedničkog im bivšeg kluba Slavije u Pleternici. Ivan Antunović donio je prednost Slavoniji početkom prvog poluvremena, činilo se da bodovi ostaju Plavima, no to kao da je naljutilo napadača Svačića koji zabija dva pogotka i osigurava svojoj momčadi prvi bod nakon kojeg će sigurno sve biti lakše za njih. 

Čestitam gostima na osvojenom bodu – komentar je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Ovo nam strašno puno znači, ovaj bod je veliko ohrabrenje za nas. Moram biti iskren i reći da mi se činilo da stvari odlaze u krivom smjeru po nas, Slavonija je zahvaljujući sjajnom Antunoviću imala dva gola prednosti, ali smo se iščupali, čitava momčad predvođena Žuljevićem je ovo vratila. Slavonija je momčad koja će sigurno biti u samom vrhu lige, a ako smo s njima odigrali ovako onda možemo ravnopravno sa svima, naravno, i zalaganje, htijenje mora biti na vrhunskoj razini kao što je danas bilo – za Sportalo je rekao Mario Tadić, trener Svačića.

Rezultati 2. kola : Slavonija - Svačić 2:2, Đakovo Croatia - NAŠK 1:0, Valpovka - Oriolik 1:1, Darda - Graničar 1:4, Vuteks Sloga - Sloga 4:3, Čepin - Bedem 1:2, Kutjevo - Borac 0:1, Omladinac - Slavija 0:2.

U 3. kolu, u subotu, 03. 09. 2022. s početkom u 17,30 Slavonija gostuje u Oriovcu kod Oriolika. U isto vrijeme sastaju se Sloga - Đakovo Croatia, Slavija - Vuteks Sloga, Borac - Darda  i NAŠK - Valpovka. U nedjelju, 04. 09. 2022. u 17,30 sati igrat će Bedem - Omladinac, Graničar - Čepin i Svačić - Kutjevo. 

(sportalo.hr)

Pročitano 385 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2022 12:55