Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 19 Rujan 2022 09:43

Domaća pobjeda Požege, gostujući remi Dinama u 4. kolu Međužupanijske nogometne lige

POŽEGA / VELIKA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega. Nogometaši Požege bili su bolji od Sikirevaca na svom terenu dok je vidovački Dinamo osvojio bod na gostovanju u Velikoj kod domaćeg Papuka. 

POŽEGA - SIKIREVCI 2:0

 Sikirevci su također jedna od momčadi koja je sa dvije pobjede i porazom ušla u četvrto kolo MŽNL, dok je Požega iz tri susreta uprihodila jednako toliko bodova. U susretu ovog kola sva tri boda ostaju u Požegi, a konačni rezultat nakon 90 minuta bio je 2:0. U sudačkoj nadoknadi prvoga poluvremena Ronaldo Hodak doveo je Požegu u vodstvo, a isti igrač u 88. minuti potvrdio je pobjedu domaćina koji sada na kontu ima šest prvenstvenih bodova.

- “Po vrlo teškom terenom odigrali smo dosta dobru utakmicu. Pobjedu nam je omogućio Ronaldo Hodak sa dva zgoditka od kojih je prvi bio veličanstven i u drugom poluvremenu naš vratar Domagoj Kahanek sa dvije izvrsne obrane. Pohvale mojim mladim igračima. Protivnik dobar i čak u jednom dijelu drugog poluvremena i bolji od nas. Čestitam im na fer i korektnoj utakmici. Suđenje izvrsno. “- Željko Mitrović, Požega

-“Čestitke domaćinu na pobjedi. Neke stvari trebamo popraviti, previše neforsiranih golova primamo iako smo u drugom poluvremenu odigrali dosad i najkvalitetnije poluvrijeme. Međutim nogomet se igra na golove a njih nije bilo. Sudačka trojka bez greške. Sportski pozdrav” Josip Bogdanović, NK Sikirevci

PAPUK - DINAMO 2:2

U derbiju donjeg dijela ljestvice susrele su se u zdanju u Velikoj domaći Papuk i gost Dinamo Vidovci. Obje momčadi su u susret četvrtog kola ušle bez osvojenih bodova pa su obje ekipe vidjele ovu utakmicu kao izvrsnu priliku za osvajanje prvih bodova. Prvo poluvrijeme utakmice pripalo je domaćinu koji je na prednost na odmor otišao sa 2:0 pogotcima Filipa Martinovića u 29. i Mateja Abramovića u 38. minuti susreta. Mreže su mirovale sve do 81. minute kada prvo zaostatak gostiju smanjuje Patrick Pok, da bi Alen Solina donio bod gostima u 90. minuti susreta.

- “Iako smo osvojili prvi bod osjećaj je kao da smo izgubili. Nakon prikazanog danas moram reći da smo izgubili dva boda jer smo više od osamdeset minuta imali pobjedu u rukama, prikazali puno više nego Dinamo, ali nismo izdržali do kraja i ostali bez dva boda. Čestitam svojoj ekipi na današnjem pristupu, borbi i zalaganju. Idemo dalje raditi i negdje će nam se valjda vratiti.”- Valentin Raguž, trener NK Papuk Velika

-“Ne znam što da kažem, razočaran sam strašno igrom i pristupom. Nevjerojatno loša utakmica sa naše strane , igrali smo bez bilo kakve želje da se nametnemo protivniku kao da će se protivnik sam pobjediti pa mi ne moramo uložiti nimalo truda da osvojimo bodove. Sve što smo se dogovorili prije utakmice otišlo u vjetar i ostaje mi samo nevjerica da možemo odigrati na ovakav način. Domaćoj ekipi čestitam na igri borili su se i nagrađeni su sa bodom.”- Krunoslav Podoljak, trener NK Dinamo Vidovci.

Rezultati 4. kola : Požega - Sikirevci 2:0, Papuk - Dinamo 2:2, Jakšić - Slavonac (B) 1:1, Hajduk - Slobodnica 4:0, Slavonac (NK) - Psunj Sokol 0:0, Mladost - Lipik 1925 2:3, Zadrugar - Tomislav 3:1. 

U 5. kolu, u subotu, 24. 09. 2022. u 16,30 sati sastaju se Tomislav - Slavonac (NK), Lipik 1925 - Požega, Slavonac (B) - Hajduk i Dinamo - Jakšić. U nedjelju, 25. 09. 2022. u 16,30 sati igrat će Sikirevci - Zadrugar, Slobodnica - Mladost i Psunj Sokol - Papuk. 

Pročitano 390 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Rujan 2022 13:09