Utorak, 20 Rujan 2022 09:21

U Gradskoj vijećnici održan koordinacijski sastanak u vezi aktivnosti “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, a ne razbijač”

POŽEGA - U organizaciji Grada Požege i Policijske uprave požeško-slavonske jučer je u Gradskoj vijećnici održan koordinacijski sastanak vezan na temu nadolazećih aktivnosti pod nazivom “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, ne razbijač” koje će se provesti, u utorak, 27. rujna na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi u vremenu od 9 do 13 sati.

U sklopu aktivnosti, Policijska uprava požeško-slavonska organizirat će i “Dan otvorenih vrata policije” uz prezentaciju opreme, tehnike, promidžbenih materijala i vježbe interventne policije. Aktivnost ima za cilj povećati sigurnosti sudionika i gledatelja na sportskim natjecanjima, spriječiti vrijeđanja na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i drugoj osnovi, spriječiti sve oblike nereda i nasilja vezanih uz sport te razvijanje navijačke kulture.

Na koordinacijskom sastanku, uz pročelnicu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maju Petrović i predstavnike PU požeško-slavonske, sudjelovali su i predstavnici gradskih osnovnih škola, Hrvatske gorske službe spašavanja Požega, DVD Požega, Odreda izviđača, Udruge “Mali princ” i Društva “Naša djeca” Požega. Ispred Požeškog športskog saveza nazočan je bio glavni tajnik Željko Mitrović. 

U slučaju lošeg vremena program će se održati u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”.

(foto : pozeski.hr)

Pročitano 128 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 27 Rujan 2022 14:37