Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 22 Rujan 2022 08:45

Utakmicom protiv Lokomotive obilježen 60-ti rođendan Nogometnog kluba Požega

POŽEGA - Na požeškoj rekreaciji jučer je pred oko 200 gledatelja odigran prijateljski susret između Nogometnog kluba Požega i zagrebačke Lokomotive. Ovom utakmicom obilježeno je 60 godina neprekidnog rada Nogometnog kluba Požega, a nakon same utakmice u svečanoj dvorani Gloria u Požegi održana je zajednička večera za obje ekipe te uzvanike Nogometnog kluba Požega kojoj su prisustvovali Požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnik Požege dr. Željko Glavić, bivši predsjednici, treneri i igrači nogometnog kluba Požega. 

Što se same utakmice tiče, sve je bilo jasno i prije nego što je počelo. Lokomotiva je daleko kvalitetnija i fizički puno snažnija ekipa. Silvio Čabraja, trener lokomotive doveo je puno prvotimaca, iako ih je nekoliko i nedostajalo, no to se nikako nije vidjelo na njihovoj igri, odigrali su zaista vrlo kvalitetnih 90 minuta i na kraju došli do uvjerljive pobjede. Samo dvadesetak sekundi trebalo je lokomotivi da 1 puta dođe do domaćeg gola, no, Požega se uspjela vratiti vrlo brzo kada je s bijele točke precizan bio Ronaldo Hodak.

Borila sam momčad trenera Željka Mitrovića tokom svih 90 minuta koliko je mogla, no gosti su jednostavno brži, bolji i jači pa je na kraju konačni rezultat bio 1: 12 (1:7).

U konačnici proslava 60. rođendana Nogometnog kluba Požega bio je zaista jedan lijepi događaj koji je nova uprava kluba organizirala na vrhunski način. Ovaj dvoboj protiv Lokomotive ujedno je bio i otvorenje nove tribine kojom je Rekreacijski centar dobio zaista puno ljepši izgled, a kada se na nju postavi i krov, bit će to zaista prekrasni uvjeti za 5. rang natjecanja u kojem Požega uspješno nastupa u ovoj sezoni.

U 60. minuti utakmice od aktivnog igranja nogometa oprostio se dugogodišnji prvotimac Požege Mislav Včelik kojem je predsjednik kluba Jurica Matijević uručio prigodni poklon, dok su ga u igračku mirovinu okupljeni gledatelji ispratili zasluženim aplauzom.

(sportalo.hr)

Pročitano 488 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Rujan 2022 08:56