Četvrtak, 22 Rujan 2022 08:02

Kadeti Slavonije osvojili Županijski nogometni kup

PLETERNICA - U utorak, 20. rujna 2022. u Pleternici na pomoćnom igralištu NK Slavija odigrana je finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa za kategoriju kadeta. U jednom korektnom i prijateljskom ozračju uspješniji su se pokazali igrači Slavonije koji su rezzultatom 1:4 bili bolji do domaćina, Slavije. 

Slavoniju je u vodstvo doveo Ante Zeba pogotkom u 7. minuti susreta. Do 0:2 Požežani su došli autogolom u 30. minuti, a na 0:3 je povisio Leon Bošković u 52. minuti. Vodstvo gostiju smanjio je Marin Šarić pogotkom za 1:3 u 77. minuti, a pobjedu Slavonije potvrdio je Tvrtko Janković pogotkom za konačnih 1:4 u 80. minuti. 

Pobjednički pehar kapetanu Slavonije Roku Mršiću uručio je delegat utakmice Benjamin Hodulak. 

"Plave s Orljave" vodio je njihov trener Krešimir Brkić a nastupili su : Gabriel Poleti, Matej Maglica, Filip Kasapić, Filip Prološčić, Lovro Čakalić, Ivica Zeba, Lovro Matoš, Leon Bošković, Tvrtko Janković, Ante Zeba, Roko Mršić, Šimun Obućina, Ivan Fahr, Luka Romić, Petar Balog, Petar Barišić, Donnat Tomas i Marin Kaprel.

Kadeti Slavonije su osvajanjem Županijskog kupa stekli pravo nastavka natjecanja u Hrvatskom nogometnom kupu na nivou regije. 

Pročitano 142 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Rujan 2022 10:35