Ponedjeljak, 26 Rujan 2022 07:36

Slavonija u gostima svladala Đakovo Croatiu u 6. kolu 3. Nogometne lige - Istok

ĐAKOVO - Nastavlja se hod po trnju nogometaša Đakova koji ostaju na samo 3 boda i nakon domaćeg susreta s požeškom Slavonijom. S druge strane Požežanima zaista odgovaraju gostovanja i ovo je već 10 osvojeni bod za nogometaše Dalibora Bognara. Doduše, oni su i naviknuli igrati na gostovanjima jer su čitavo vrijeme van svog stadiona u Požegi.

Slavonija je pokazala da može i bez konkretnog učinka Ivana Antunovića, pa je tako u prvom poluvremenu jedini strijelac za Požežane bio Mato Marčetić. Prednost je u nastavku povećao Matej Peharda, da bi u sudačkom dodatku počasni pogodak za Đakovo postigao. Lovro Pedić. 

Pristup, igra, zalaganje od strane svih igrača je bio zadovoljavajući ali to nam nije bilo dovoljno da danas ni bod uzmemo. Za svaku našu grešku smo strogo kažnjavani do sada, a tako je i danas bilo. Prvo poluvrijeme smo imali kontrolu i dolazili smo u zadnju trećinu Slavonije ali šanse nismo znali ili mogli iskoristiti. U nastavku smo isto krenuli sa namjerom da dominiramo i da budemo još hrabriji prema gore, ali iz jedne kontre koju smo poklonili gostima oni su to iskusno iskoristili i kaznili nas. Nema tu puno priče niti polemiziranja, jednostavno samo svi zajedničkim radom i vjerom možemo iz ovoga izaći kao pobjednici! – poručio je Igor Budiša, trener Đakova.

– Dobra, čvrsta, za nas odlična utakmica u kojoj bih rekao da smo protivnika ostavili bez pravih šansi. Zadnja četvorka na čelu s golmanom je iznijela ovu utakmicu, odigrali smo izvrsnu partiju u fazi obrane, primili smo gol iz penala koji to ne mijenja. Čestitke mojim dečkima za ovo, okrećemo se sljedećoj utakmici – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati 6. kola : Đakovo Croatia - Slavonija 1:2, Darda - NAŠK 1:1, Čepin - Oriolik 1:0, Vuteks Sloga - Borac 2:0, Sloga - Graničar 1:0, Slavija - Bedem 2:2, Kutjevo - Valpovka 1:0, Omladinac - Svačić 2:0.

U 7. kolu, u subotu, 01. 10. 2022. u 16,30 sati sastaju se Slavonija - Kutjevo, Borac - Sloga, Oriolik - Omladinac, NAŠK - Čepin i Valpovka - Darda. U nedjelju, 02. 10. 2022. u 16,30 sati igrat će Bedem - Đakovo Croatia, Graničar - Slavija i Svačić - Vuteks Sloga. 

 

(sportalo.hr)

Pročitano 330 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 30 Rujan 2022 09:51