Ispiši ovu stranicu
Petak, 30 Rujan 2022 09:31

Juniori Slavonije osvojili Županijski nogometni kup

VIDOVCI - Na igralištu Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima jučer je odigrana finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa u kategoriji juniora. Sastale su se ekipe domaćeg Dinama i Slavonije koja je uvjerljivo pobijedila rezultatom 1:6 (1:1).

Gosti su poveli pogotkom Tonija Barišića već u 1. minuti, a izjednačio je Davor Banović u 25. minuti. S rezultatom 1:1 se otišlo na odmor, a drugo poluvrijeme potpuno je pripalo mladim Požežanima koji su postigli još 5 pogodaka i došli do uvjerljive pobjede. U strijelce su se upisali Karlo Kovre (48. i 54.), Roko Anić (49.) i Marko Milobara (73. i 86.). 

Pobjednički pehar kapetanu Slavonije Marku Milobari uručio je delegat utakmice Rafael Rezo koji je i povjerenik za natjecanje liga mladeži NS PSŽ. 

"Plave s Orljave" vodio je trener Krešimir Čuljak, a igrali su Ivan Kraljak, Jurica Rotim, Ivan Lončarević, Marko Milobara, Filip Margeta, David Vidović, Matej Mihelec, Toni Barišić, Benedikt Romić, Roko Anić, Karlo Kovre, Gabriel Poleti, Lovro Blažević, Luka Obućina, Tin Kelebuda, Ivan Bezjak, Kristian Kopilaš i Tvrtko Janković. 

Juniori Slavonije su osvajanjem Županijskog kupa stekli pravo nastavka natjecanja u Hrvatskom nogometnom kupu na nivou regije.

Županijski kup su već osvojili i kadeti Slavonije dok će pioniri Slavonije u ponedjeljak, 03. 10. 2022. s početkom u 17,00 sati u Pakracu protiv domaćeg Hajduka odigrati finalnu utakmicu pionirskog kupa. Taj susret trebao je biti odigran u utorak, 27. rujna ali je odgođen zbog natopljenog terena na Gradskom stadionu u Pakracu. 

Pročitano 445 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 30 Rujan 2022 10:44