Ponedjeljak, 17 Listopad 2022 09:18

Slavonija u Pleternici uvjerljivo pobijedila Čepin u 9. kolu 3. Nogometne lige - Istok

PLETERNICA - Petnaestak furioznih minuta bilo je dovoljno Slavoniji za osiguranje mirne i uvjerljive pobjede nad Čepinom kojom su ponovno preuzeli vrh dok u nedjelju Graničar nije u Županji pobijedio Đakovo Croatiu. Od početka je Slavonija dominirala, pokazala da je kvalitetnija momčad no Čepin je odolijevao napadima sve do 30. minute kada mladi Karlo Kovre u gužvi dolazi do lopte na samo 4-5 metra od gola i sprema je u mrežu.

Žalili su se gosti na zaleđe kod tog pogotka koji je donio je pomalo i raspad sustava kod Čepina pa je Slavonija još pojačala pritisak i do odmora uz još jedan pogodak Kovre, koji pokazuje da ima izniman nos za gol, te Mateja Martinovića i Mateja Peharde, Požežani odlaze do nedostižnih 4:0.

Na poluvremenu je svima bilo jasno da bodovi ostaju uz Orljavu pa se u nastavku smanjio intenzitet, Čepin je odigrao osjetno kvalitetnije, nekoliko puta i priprijetio, no Petković i njegova obrana su na kraju posao odradili jednako dobro kao i napadači. 

Pobijedili smo jednog odličnog protivnika iako rezultat kaže da je bilo lagano. Danas smo dali neke golove koje smo zaslužili na ranijim utakmicama a nismo zabili, danas je to ušlo i vratilo nam se. Čestitke dečkima na pobjedi i maksimalno ozbiljnom ulasku u utakmicu. u nastavku smo malo i dali Čepinu dominaciju jer teško je 90 minuta odraditi u visokom ritmu. Važni bodovi su osvojeni, opet smo tu u vrhu, čekamo što će Županja napraviti, ali meni je u mislima samo Vrba – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Problem se i dalje nastavlja, a to je niz glupih individualnih pogrešaka gdje smo u prvom poluvremenu opet sami sebe pobijedili. Drugo poluvrijeme nakon izmjena mogu samo pohvaliti. Idemo dalje raditi, pokušat skupiti glave i okrenuti se domaćoj utakmici u kojoj nemamo pravo kiks – rekao je Josip Žarak, trener Čepina.

Rezultati 9. kola : Slavonija - Čepin 4:0, Borac - Bedem 2:0, Oriolik - Sloga 4:1, NAŠK - Vuteks Sloga 3:1, Valpovka - Omladinac 5:0, Graničar - Đakovo Croatia 3:0, Svačić - Slavija 4:0, Kutjevo - Darda 2:1. 

U 10. kolu, u subotu, 22. 10. 2022. s početkom u 15,30 sati sastaju se Đakovo Croatia - Darda, Čepin - Kutjevo, Vuteks Sloga - Valpovka, Sloga - NAŠK i Slavija - Oriolik. U nedjelju, 23. 10. 2022. u 15,30 sati igrat će Omladinac - Slavonija, Bedem - Svačić i Graničar - Borac. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 377 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Listopad 2022 14:42