Ponedjeljak, 07 Studeni 2022 07:45

Slavonija u 12. kolu 3. NL - Istok poražena na gostovanju kod Sloge u Novoj Gradišci

NOVA GRADIŠKA - Sloga se vratila pobjedama na svom terenu i to na dojmljiv način, “skinuli” su lidera iz Požege kojem je to prvi ovosezonski poraz. Krenulo je odlično po Slavoniju, Ivan Antunović bio je nerješiva enigma za domaću obranu, a to je i konkretizirao u 17. minuti pa su Plavi na odmor otišli s minimalnom prednosti.

Bilo je tako i do same završnice kada Tomislav Marjanović i Vinko Medvedović u samo tri minute kreiraju potpuni preokret.

Dobro je imati ekipu koja ima muda. Danas smo pokazali sve što jedna prava ekipa treba imati, ulazak u utakmicu protiv jako dobre Slavonije bio je odličan. U prvih 10 minuta napravili smo pritisak i u tom djelu utakmice imali smo jedanaesterac koji nismo iskoristili, a ubrzo nakon toga nam se ozlijedio Đaković i morali smo mijenjati i formaciju i način igre. Tu su se gosti bolje snašli i teško smo nalazili rješenja za Antunovića koji nam je zabio gol nakon jednog od kornera. U drugom poluvremenu smo se presložili odigrali jedno jako dobro poluvrijeme, gdje smo podigli i trku i agresivnost, tako da smo došli u dvije – tri šanse koje nismo iskoristili, ali smo zato u zadnjih 10 minuta išli na sve ili ništa i to nam se isplatilo s dva gola kojima smo gostima nanijeli prvi poraz u prvenstvu – zadovoljan je Miroslav Pavišić, trener Sloge.

– Nažalost nismo uspjeli ostati neporaženi. Vodili smo do pred sam kraj i imali pogodak za 2:0 kojeg je glavni sudac poništio na intervenciju pomoćnog a bio je puno bliže igraču. Mislim da nismo zaslužili poraz ali to je nogomet, okrećemo se na zadnje tri utakmice i tu ćemo probati uzeti što više bodova – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati 12. kola : Sloga - Slavonija 2:1, Đakovo Croatia - Čepin 1:3, Vuteks Sloga - Kutjevo 1:3, Slavija - Valpovka 2:1, Borac - Svačić 5:0, Omladinac - Darda 2:1, Bedem - NAŠK 3:1, Graničar - Oriolik 2:0. 

U 13. kolu, u petak, 11. 11. 2022. s početkom u 14,00 sati sastaju se Slavonija - Slavija.  U subotu, 12. 11. 2022. s početkom u 14,00 sati igrat će Oriolik - Borac, NAŠK - Graničar, Valpovka - Bedem, Darda - Vuteks Sloga i Čepin - Omladinac. U nedjelju, 13. 11. 2022. u 14,00 sati sastaju se Svačić - Đakovo Croatia i Kutjevo - Sloga. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 426 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 10 Studeni 2022 12:07