Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 21 Studeni 2022 09:48

Slavonija poražena na gostovanju kod Bedema u Ivankovu u 14. kolu 3. Nogometne lige - Istok

IVANKOVO - Bedem je pokazao da je kvalitetna momčad koja pripada samom vrhu lige iako i gosti iz Požege imaju za čime žaliti. Novi pogodak upisao je Ivan Antunović, na njegovu i žalost navijača Slavonije ovaj put je pogodio vlastitu mrežu i tako u trenucima dobre igre gostiju donio prednost domaćinu.

U nastavku slobodni udarac na 20ak metara od Petkovića, Duje Mrdeša to velemajstorski preko zida sprema u mrežu za konačnih 2:0 i ostanak Bedema u igri za konačni trijumf. 

Prava borbena utakmica koja je opravdala epitet derbija kola. Otvaramo tekmu s odličnom šansom koju ne koristimo međutim imamo dominaciju do kraja poluvremena što smo i okrunili golom iz prekida. Drugo poluvrijeme gosti preuzimaju rizik i imaju inicijativu. Izdržali smo pritisak 20ak minuta i zabili za 2:0 iz prekida te priveli kraju utakmicu. Dečkima kapa do poda. Kraj polusezone i glave su “pune” tako da sigurno idemo rasterećeni zadnje kolo u Kutjevo uživati u nogometu i možda završiti polusezonu na drugom mjestu. Gostima puno sreće u nastavku prvenstava – komentar je Stjepana Kvesića, trenera Bedema.

Mislim da je rezultat previsok u odnosu na prikazano, početak utakmice je pripao domaćinu koji je imao inicijativu ali smo sve jako dobro zatvorili i praktično ih ostavili bez šanse. Kad smo se najmanje nadali zabili smo sami sebi gol, a u drugom smo poluvremenu bili apsolutno bolji, nadmoćniji, imali smo 3-4 odlične šanse ali ih nismo iskoristili i na kraju ostali bez bodova. Imamo 3-4 treninga do subote, dobro ćemo se spremiti, imamo priliku i želimo uzeti tu jesensku titulu, dat ćemo sve od sebe da tako i bude – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Rezultati 14. kola : Đakovo Croatia - Omladinac 1:2, Vuteks Sloga - Čepin 2:1, Sloga - Darda 3:2, Slavija - Kutjevo 3:1, Borac - NAŠK 0:1, Bedem - Slavonija 2:0, Graničar - Valpovka 4:1, Svačić - Oriolik 2:4.

Posljednje kolo prvog dijela sezone igrat će se 26. i 27. 11. 2022. U 15. kolu, u subotu, 26. 11. u 13,30 sati sastaju se Slavonija - Graničar, Oriolik - Đakovo, NAŠK - Svačić, Valpovka - Borac, Darda - Slavija i Čepin - Sloga. U nedjelju, 27. 11. u 13,30 sati igrat će Kutjevo - Bedem i Omladinac - Vuteks Sloga.

(sportalo.hr) 

Pročitano 318 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Studeni 2022 12:57