Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023 12:29

Nogometaši Požege i Slavonije poraženi od Slavije (Pleternica) i Kutjeva u prvim pripremnim utakmicama

POŽEGA - Proteklog vikenda na novom terenu s umjetnom travom nogometaši Požege i Slavonije su odigrali prve pripremne utakmice. Požega je u subotu poražena od Slavije (Pleternica) rezultatom 1:2 (0:1). Utakmica je odigrana po hladnom vremenu, a Slavija je povela na samom početku susreta pogotkom Ivana Blatančića. Isti igrač zabio je i za 0:2 na asistenciju Pave Nikolića, a konačnih 1:2 postavio je mladi veznjak Požege Niko Čuljak. 

Nogometaši Slavonije su u nedjelju poraženi od Kutjeva rezultatom 3:4 (2:0). Utakmica se dogovorom trenera igrala 2x50 minuta, a odigrana je također po izrazito hladnom vremenu. Slavonija je povela iz jedanaesterca kojeg je realizirao Ivan Antunović, a isti igrač je u 20. minuti postigao i pogodak za 2:0. U drugom dijelu utakmice Kutjevo je u samo dvije minute preko Ivana Jakeševića i Maria Majstorovića došlo do izjednačenja. Nakon toga je Majstorović asistrao Jakeševiću koji je zabio za 2:3 i prvo vodstvo Kutjeva. Slavoniji je izjednačenje donio mladi napadač Karlo Kovre, a konačnih 3:4 postavio je Marko Karačić. Tako su sve pogotke za Kutjevo u ovom pripremnom susretu postigli bivši igrači požeške Slavonije. 

Slavonija u subotu, 04. veljače s početkom u 15,00 sati igra s Papukom (Orahovica) dok će dan poslije, u nedjelju, 05. veljače u 15,00 sati Požega igrati protiv Kutjeva. Obje utakmice igrat će se na terenu s umjetnom travom na igralištu NK Slavonija. 

Nogometašima Slavonije prvenstvo 3. Nogometne lige - Istok se nastavlja 25. veljače domaćom utakmicom 16. kola protiv Borca (Kneževi Vinogradi) dok nogometaši Požege u nastavak sezone Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega kreću 11. ožujka kada će u susretu 14. kola gostovati u Novoj Kapeli kod Slavonca. 

Pročitano 330 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 31 Siječanj 2023 08:28