Srijeda, 01 Veljača 2023 08:00

Nogometaši vidovačkog Dinama počeli pripreme za nastavak sezone Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod / Požega

VIDOVCI - Nogometaši Dinama (Vidovci - Dervišaga) su u nedjelju, 29. siječnja počeli s pripremama za proljetni dio sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod / Požega.

Na prozivku se odazvalo dvadesetak igrača koje je pozdravio predsjednik kluba Marinko Marić, a nakon toga je trener Krunoslav Podoljak sa svojim igračima odradio i prvi trening. Klub su u zimskom prijelaznom roku napustili Davor Banović, Bernard Mišković, Alen Solina (Papuk Velika), Nikola Miholić (Croatia Mihaljevci, Mario Janota (Graševina Vetovo) i Marko Vučetić. 

Novi igrači u vidovačkoj svlačionici su Matej Gomerčić, Robert Gurdon i Bruno Raguž. U nastvavku sezone klubu bi trebali pomoći i Danijel Smojvir te Mateo Janjić koji su prvi dio sezone propustili zbog poslovnih obveza. 

Do nastavka prvenstva Vidovčani će odraditi zimske pripreme kroz 6 tjedana treniranja, a odigrat će i pet pripremnih te jednu kup utakmicu. Već u nedjelju, 05. veljače igrat će u Požegi sa Slavonijom II. Nakon toga protivnici će im biti Požega (12. 02. u Požegi), Kaptol (19. 02. u Vidovcima), Slavonac Gunjavci (22. 02. u Gunjavcima.), i Graničar Zagrađe (26. 02. u Vidovcima). Generalka za prvenstvo bit će kup utakmica (05. ožujka). 

Nakon 13 odigranih kola prvog dijela sezone Dinamo je završio na 12. mjestu sa 11 osvojenih bodova (3 pobjede, 2 remija, 8 poraza) uz gol razliku 14:26. U jesenskom dijelu Dinamo je svoje domaće utakmice igrao subotom dok će u proljetnom dijelu ponovno igrati nedjeljom. 

Vidovčani će u 14. kolu, u nedjelju, 12. ožujka ugostiti Slavonac (Bukovlje).

 

Pročitano 390 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Veljača 2023 12:43