Nedjelja, 12 Veljača 2023 17:55

Nogometaši Slavonije u pripremnim utakmicama pobijedili Hajduk (Pakrac) i odigrali neriješeno s Bilogorom 91 (Grubišno polje)

PAKRAC / GRUBIŠNO POLJE - Nogometaši Slavonije od petka se nalaze na mini pripremama na izletištu Omanovac kraj Pakraca. Jučer su Požežani odigrali pripremnu utamicu u Pakracu protiv međužupanijskog ligaša Hajduka u kojoj su uvjerljivo slavili rezultatom 1:4, a pogotke su postigli Matej Martinović (2), Karlo Kovre i Tvrtko Janković. 

Danas je momčad trenera Kreše Poletija i njegovog pomoćnika Krešimira Čuljka odigrala pripremni susret u Grubišnom polju protiv domaće Bilogore 91, člana 4. Nogometne lige Bjelovar/Koprivnica/Virovitica. Utakmica je završila 0:0, a odigrana je po teškom terenu. Sastav Slavonije bio je sastavljen većinom od juniora. 

"Plavi s Orljave" danas se vraćaju u Požegu.

Generalka za prvenstvo bit će utakmica protiv Lipika 1925, u subotu, 18. veljače, u Požegi (Sportsko - rekreacijski centar, 14,30 sati). Nogometašima Slavonije prvenstvo 3. Nogometne lige - Istok nastavlja se već u subotu, 25. veljače domaćom utakmicom 16. kola protiv Borca (Kneževi Vinogradi).

Slavonija će domaće utakmice u nastavku sezone igrati na igralištu Nogometnog kluba Požega na Sportsko - rekreacijskom centru. 

Pročitano 383 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Veljača 2023 13:27