Utorak, 21 Veljača 2023 08:28

Gradski nogometni klubovi proteklog vikenda odigrali šest pripremnih utakmica

POŽEGA - Proteklog vikenda gradski nogometni klubovi odigrali su šest pripremnih utakmica.

Slavonija je u subotu, na glavnom terenu NK Požega protiv međužupanijskog ligaša Lipika 1925 odigrala posljednji pripremni susret pred proljetni nastavak sezone 3. Nogometne lige - Istok.

Momčad trenera Kreše Poletija i njegovog pomoćnika Krešimira Čuljka bila je više nego uvjerljiva i slavila rezultatom 6:0. Pogotke su postigli Matej Peharda (2), Karlo Kovre (2), Matej Martinović i Ante Novak.

Nogometaši Slavonije u subotu, 25. 02. 2023. s početkom u 15,00 sati na igralištu NK Požega protiv Borca (Kneževi vinogradi) igraju utakmicu 16. kola 3. NL - Istok. 

Nogometaši Požege su u subotu na terenu s umjetnom travom na igralištu NK Slavonija igrali protiv međužupanijskog ligaša Mladosti iz Sibinja čiju su momčad uvjerljivo pobijedili rezultatom 6:2. Napadač Požege Teo Japarić postigao je hat - trick, a po jedan pogodak zabili su Ivan Matanović, Anto Kavedžija i Ronaldo Hodak. 

Požega će u nedjelju, 26. veljače sudjelovati na 3. Memorijalnom turniru Ivica Zeba koji će se održati na igralištu Klasije u Gradcu. U 15,00 sati igraju Slaven - Požega, u 16,00 BSK Buk - Požega, a u 17,00 Slaven - BSK Buk. 

Nogometaši Dinama su u nedjelju na svom terenu pobijedili Kaptol rezultatom 3:0. Pogotke su postigli Robert Gurdon (2) i Luka Leon Šupljak. 

Vidovčani iduću pripremnu utakmicu igraju u srijedu, 22. veljače s početkom u 18,00 sati u Gunjavcima protiv Slavonca (Gunjavci - Drežnik) čija je momčad prvi dio sezone 1. ŽNL Brodsko - posavske završila na 2. mjestu. Nakon toga u nedjelju, 26. veljače u Vidovce dolazi Graničar (Zagrađe). 

Mihaljevačka Croatia je proteklog vikenda na svom stadionu Grabovac odigrala dvije utakmice. Prvo su u subotu pobijedili Mladost (Pavlovce) rezultatom 1:0 pogotkom Nikole Vasića da bi u nedjelju ugostili Graničar (Zagrađe) kojeg su dobili rezultatom 3:0. Strijelci su bili Krunoslav Kahanek (2) i Matej Poljaković. Idući protivnik "Bijelima" na Grabovcu bit će Croatia (Tisovac), petoplasirana momčad 1. ŽNL Brodsko - posavske, a ta utakmica igrat će se u subotu, 25. veljače.  

Parasan (Golobrdci) je u nedjelju gostovao u Trenkovu kod Sloge i pobijedio rezultatom 0:3. Pogotke su postigli Nikola Franikić (2) i Marko Kelemen. Parasan iduću pripremnu utakmicu igra u nedjelju, 26. veljače u Jakšiću protiv istoimenog domaćina. 

Nogometaši jesenskog prvaka 2. ŽNL, Lipe iz Stare Lipe počeli su s pripremama ali još nisu krenuli odigravati utakmice jer njihovo prvenstvo kreće tek 16. travnja. 

 

Pročitano 373 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Veljača 2023 11:27