Srijeda, 22 Veljača 2023 08:14

Nogometaši Slavonije u subotu, 25. 02. s početkom u 15,00 sati na igralištu NK Požega protiv Borca (Kneževi vinogradi) igraju utakmicu 16. kola 3. NL - Istok

POŽEGA - Narednog vikenda utakmicama 16. kola nastavlja se prvenstvo u 3. Nogometnoj ligi - Istok. 

Derbi kola odigrat će će se na stadionu NK Požega, legendarnoj Rekreaciji gdje će Slavonija ovog proljeća igrati svoje domaće utakmice. Prvi gost je Borac (Kneževi vinogradi), ako bi sve prošlo prema očekivanjima to bi trebala biti prava poslastica.

U otvaranju sezone Slavonija je u sjajnoj utakmici slavila 3:4 pobjedu uz fantastičnu predstavu Ivana Antunovića kojeg ovog puta neće biti u kadru nakon što je odradio operaciju. Ne treba ni spominjati koliki je to minus za Požežane a plus za protivnike.

Tokom zime na klupu Slavonije sjeo je Krešo Poleti, čovjek koji jako dobro zna kako se osvajaju trofeji, no sad je dojam da je riječ o premladoj ekipi za tako nešto. Borcu su izostanci i mladost domaćina svakako prilika da dođe do pozitivnog rezultata i tako nastave sa sezonom iz snova za jednog debitanta.

U ostalim susretima 16. kola sastaju se : Đakovo Croatia - Vuteks Sloga, Omladinac - Sloga, Čepin - Slavija, Darda - Bedem, Kutjevo - Graničar, Valpovka - Svačić i NAŠK - Oriolik.

Pročitano 324 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Veljača 2023 13:10