Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2023 09:39

Marinko Marić izabran za predsjednika Nogometnog kluba Dinamo (Vidovci - Dervišaga)

VIDOVCI - Međužupanijski ligaš iz Vidovaca i Dervišage je dobio novog čelnog čovjeka, a riječ je o dugogodišnjem članu vodstva kluba Marinku Mariću.

U nedjelju, 05. ožujka 2023. u klupskim prostorijama na igralištu Dinama u Vidovcima održana je izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Dinamo. Za predsjednika je izabran Marinko Marić koji je dugi niz godina je član klupskog Izvršnog odbora, trener mlađih kategorija, voditelj veterana, pokretač mnogih klupskih akcija, a nakon odlaska Jurice Jakovića s mjesta predsjednika u proteklom je periodu bio je i vršitelj dužnosti predsjednika.

Dinamo je dugi niz godina pravi primjer ostalim klubovima kada je u pitanju organizacija i ulaganje u infrastrukturu, u Vidovcima je napravljen pravi mali kamp u kojem redovito trenira veliki broj djece, s dvije kategorije Vidovčani se natječu i u Kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje što dovoljno govori o kvalitetnom radu. Nažalost onaj loš dio koji je upropastio puno truda i rada i to u više navrata su poplave koje su napravile puno štete kako na terenima tako i na klupskoj zgradi, no vrijedna ekipa je svaki put iznova stvorila izvrsne uvjete na stadionu.

U novom izvršnom odboru nalazi se 13 članova. Osim predsjednika Marića članovi su i Drago Miličević, Mario Soldo, Borislav Soldo, Mario Lovaković, Krešimir Matoš, Krunoslav Kormanjec, Dario Martić, Josip Širić, Marko Leko, Ante Pijević, Ivica Čabraja i Marko Dumančić. 

Dopredsjednik kluba je Ivica Čabraja, tajnik Ilija Soldić, a blagajnik Ante Pijević.

Pročitano 436 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Ožujak 2023 14:19