Petak, 10 Ožujak 2023 10:48

Gradski nogometni klubovi proteklog vikenda odigrali šest pripremnih utakmica

POŽEGA - Proteklog vikenda gradski nogometni klubovi odigrali su šest pripremnih utakmica.

Požega je poražena od Kaptola rezultatom 1:2. a utakmica je odigrana na glavnom igralištu NK Požega. Strijelac za Požegu bio je Ronaldo Hodak dok je oba pogotka za Kaptol zabio veznjak Pavle Pranjić. Požega u subotu, 11. 03. s početkom u 16,30 sati gostuje u Novoj Kapeli kod Slavonca u 14. kolu Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod/Požega, a to je i prvo kolo drugog dijela sezone. 

Dinamo je na svom igralištu u Vidovcima uvjerljivo pobijedio Graničar (Zagrađe) rezultatom 10:4. Strijelci za domaće bili su Robert Gurdon (4), Bruno Raguž (2), Josip Barišić (2), Mihael Hlebec i Krešimir Jakoubek. Vidovčani su u 14. kolu MŽNL trebali ugostiti Slavonac (Bukovlje) ali je taj klub odustao od natjecanja pa su slobodni. Zbog toga će Dinamo u nedjelju, 12. 03. s početkom u 15,00 sati na svom terenu igrati posljednju pripremnu utakmicu protiv Omladinca (Vrbova), jesenskog prvaka 2. ŽNL Brodsko - posavske - skupina D. 

Croatia je na svom igralištu "Grabovac" u Mihaljevcima uvjerljivo pobijedila međužupanijskog ligaša Psunj (Okučani) rezultatom 5:0. Pogotke su postigli Marko Piščević (2), Mario Rudar (2) i Matias Šulc. U nedjelju, 12. 03. u 15,00 sati "Bijeli" gostuju u Dobrovcu kod istoimenog domaćina u susretu 1. kola Županijskog nogometnog kupa. 

Parasan je na svom igralištu "Pod selom" u Golobrdcima poražen od Graničara (Zagrađe) rezultatom 2:4. Strijelci za domaće bili su Matej Ivanković i Andro Brkić. U nedjelju, 12. 03. s početkom u 15,00 sati nogometaši Parasana će na svom terenu protiv Kuzmice odigrati utakmicu 1. kola Županijskog nogometnog kupa. Dan prije, u subotu, 11. 03. u 16,30 sati veterani Parasana će u Golobrdcima igrati protiv veterana NK Papuk Orahovica. 

S odigravanjem pripremnih utakmica krenuli su i nogometaši jesenskog prvaka 2. ŽNL, Lipe (Stara Lipa) čije se prvenstvo nastavlja tek 16. 04. Proteklog vikenda Lipa je odigrala dva susreta na terenu s umjetnom travom na igralištu NK Slavonija. U subotu je Lipa poražena od Mladosti (Pavlovci) rezultatom 0:1 dok je u nedjelju odigrala 3:3 s Kuzmicom. Pogotke za Lipu postigli su Valerije Klanfar, David Šarić i Karlo Rabić. 

U 1. kolu Županijskog nogometnog kupa Lipa će u nedjelju, 12. 03. s početkom u 15,00 sati gostovati kod Kaptola. Ta utakmica se trebala igrati na igralištu "Ritki gaj" u Staroj Lipi ali će se dogovorom klubova odigrati u Kaptolu. 

U ostalim susretima 1. kola kupa, u nedjelju, 12. 03. u 15,00 sati sastaju se Hrvatski dragovoljac - Graničar (Z), BSK Buk - Graševina, Omladinac - Slaven i Sloga - Mladost. 

Pročitano 350 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Ožujak 2023 11:32