Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023 08:48

Nogometaši Slavonije pobijedili Oriolik (Oriovac) u susretu 18. kola 3. NL - Istok

POŽEGA - Nakon uvodnog domaćeg poraza, Slavonija je vezala dvije pobjede i ponovno izgleda kao momčad koja bi mogla zakomplicirati borbu za vrh. Požežani su u prvom poluvremenu preko mladog Martina Šubare i Mateja Martinovića stvorili dva gola prednosti, gosti iz Oriovca su to uspjeli prepoloviti, no ne i doći do drugog gola vrijednog boda. 

Čestitam dečkima na pobjedi. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, vodili 2:0 i imali još nekoliko situacija za treći gol kojim bi riješili pitanje pobjednika, no nažalost nismo to iskoristili. Nakon toga u nastavku primamo gol nakon kornera gdje nam se dogodilo nedopustivo da igrač uopće ne skoči, nakon toga se malo uvuklo nervoze ali na kraju smo se obranili i zasluženo pobijedili. Pobjedi se ne gleda u zube, ne može se osvojiti više od tri boda – rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Čestitam NK Slavonija na pobjedi u čvrstoj i napetoj utakmici. Prvo poluvrijeme smo mogli puno bolje odraditi-pogotovo u fazi obrane, ali u drugom poluvremenu smo puno kompaktniji, konkretniji i okomitiji u fazi napada, ali to ipak nije bilo dovoljno za izjednačenje i nastavak niza bez poraza – izjavio je Miroslav Stefanović, trener Oriolika.

Rezultati 18. kola : Slavonija - Oriolik 2:1, Đakovo Croatia - Sloga 5:0, Vuteks Sloga - Slavija 3:0,  Darda - Borac 4:2, Valpovka - NAŠK 1:0, Kutjevo - Svačić 0:1, Omladinac - Bedem 1:0. Utakmica Čepin - Graničar je odgođena. 

U 19. kolu Slavonija u subotu, 18. 03. 2023. s početkom u 15,30 sati gostuje u Našicama kod NAŠK-a. U isto vrijeme igrat će i Valpovka - Đakovo Croatia, Oriolik - Kutjevo, Borac - Čepin i Slavija - Sloga. U nedjelju, 19. 03. 2023. u 15,30 sati sastaju se Svačić - Darda, Graničar - Omladinac i Bedem - Vuteks Sloga. 

Pročitano 309 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023 09:40