Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 09:20

Slavonija pobijedila NAŠK u Našicama u 19. kolu 3. Nogometne lige - Istok

NAŠICE - Burno je bilo u Našicama, pune ruke posla imao je sudac Darko Dumančić. NAŠK je izlaz iz mini krize tražio pred svojim gledateljima i dobro krenuo, u završnici prvog poluvremena Josip Ćurčić donio je prednost Žigićevoj momčadi koju je čuvala do šeste minute nastavka kada Dumančić prvi put pokazuje na kreč, a tu priliku Matej Martinović pretvara u poravnanje.

U 70. minuti Dumančić još jednom pokazuje istu metu, a isti cilj ispunjava isti igrač, najbolji nogometaš požeškog kluba ovog proljeća i drugi put s bijele točke matira Bojanovića za vodstvo gostiju. I ta dva suđena penala su domaće manje pogodili od jednog kojeg nije sudio, naravno na drugoj strani kada je mladi Šubara bio u duelu s Josipom Gašparićem, no sudac je procijenio da tu nije bilo kontakta za treći kazneni udarac na utakmici. 

– Neke stvari se više slučajno ne događaju na NAŠK-u. Očito je da neki mogu kako hoće i žele. Teško je ista pametno reći u ovom trenutku. Sve će se ovo zaboraviti već sutra, a posljedice sigurno nije lako popraviti. Psihološki smo na koljenima. Bit će to dugi tjedan – komentar je Marka Žigića, trenera Naška.

– Dečkima svaka čast i sve čestitke na pobjedi. S obzirom kakav je teren bio odlično su reagirali, posebno nakon primljenog gola, kao da nam je i trebao taj gol domaćina da se probudimo i zaigramo kako znamo. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili puno bolji od domaćina, imali smo inicijativu i zasluženo okrenuli i pobijedili. Jedino ostaje ta nesretna situacija u kojoj se domaćini žale za nedosuđeni penal, ja ne mogu reći je li bio ili nije, bio sam predaleko od događaja. Moram posebno uz Mateja pohvaliti i naše mlade dečke koji nam pomažu i donose dodatnu energiju čitavoj momčadi – izjavio je Krešo Poleti, trener Slavonije.

Rezultati 19. kola : NAŠK - Slavonija 1:2, Valpovka - Đakovo Croatia 0:0, Oriolik - Kutjevo 2:2, Borac - Čepin 2:2, Slavija - Sloga 4:2, Svačić - Darda 5:1, Graničar - Omladinac 3:0, Bedem - Vuteks Sloga 4:1.

U narednom, 20. kolu Slavonija će u petak, 24. 03. 2023. s početkom u 15,30 sati na igralištu NK Požega ugostiti Valpovku. U subotu, 25. 03. 2023. u 15,30 sati sastaju se Đakovo Croatia - Slavija, Sloga - Bedem, Vuteks Sloga - Graničar, Čepin - Svačić i Darda - Oriolik. U nedjelju, 26. 03. 2023. u 16,30 sati igrat će Omladinac - Borac i Kutjevo - NAŠK. 

(sportalo.hr)

Pročitano 383 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 09:35