Petak, 08 Svi 2015 02:00

Pobjede kadeta i juniora ŠNK Slavonije

POŽEGA - Proteklog vikenda nastavljeno je prvenstvo u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje odigravanjem redovnih kola juniora, kadeta, starijih i mlađih pionira. 

U 21. kolu kadeti Slavonije su dočekali Marsoniju iz Slav. Broda i uvjerljivo slavili sa 6:1, te se nalaze pri vrhu ljestvice.

Pogotke za odlične kadete postigli su: Luka Banić i David Lojber po 2, te Renato Nović i Matej Markanjević po 1.

Juniori Slavonije protiv vršnjaka ostvarili su minimalnu pobjedu s 3:2 uz puno muke, gdje su gubili s 2:1, te s igračem manje ipak došli do značajne pobjede.

Pogotke su postigli Grbeš, Jakešević i Novinc.

U 21. kolu kadeti Slavije ugostili su Hypo Limač iz Osijeka i ostvarili minimalnu pobjedu s 1:0. Jedini pogodak postigao je Bognar s 11 metara.

Juniori Slavije protiv istog protivnika uvjerljivo su poraženi s 5:0.

 

Derbi utakmice 19. kola u kojoj su mlađi i stariji pioniri ŠNK Slavonije trebali gostovati kod Hypo Limača u Osijeku su odgođene.

U 19. kolu u derbi susretu stariji pioniri Hajduka iz Pakraca su dočekali jaki Osijek te su poraženi s 3:1, gdje su se Pakračani posebno ispromašivali.

Mlađi pioniri Hajduka su protiv vršnjaka iz Osijeka uvjerljivo svladani sa 6:0.

Mlađi i stariji pioniri Slavije iz Plernice gostovali su kod Marsonije iz Slav. Broda te su obje ekipe uvjerljivo svladane sa po 4:0.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

 

 

 

 

 

 

 

Pročitano 1674 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Svi 2015 13:06