Petak, 08 Svi 2015 02:00

Odigrana redovna kola u Županijskim nogometnim ligama mladeži

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrana su redovna kola u Županijskim nogometnim ligama mladeži. U 1. Županijskoj nogometnoj ligi odigrano je 18. kolo pionira i juniora. U 2. Županijskoj nogometnoj ligi odigrano je 15. kolo starijih pionira dok je u Županijskoj nogometnoj ligi početnika odigrano 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA - JUNIORI

U 18. kolu vodeći Dinamo iz Vidovaca je u derbiju uvjerljivo svladao BSK iz Buka s 5:1.

Također u derbiju drugoplasirani Kaptol je ugostio Mladost iz Pavlovaca i minimalno slavio s 3:2, te drže priključak za vodećim Vidovčanima.

Domaćin Sloga iz Trenkova uvjerljivo je svladala Kutjevo s 8:0, u odličnoj utakmici.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvarila je Požega protiv gostujuće Croatije iz Mihaljevaca s 9:0, te došli do četvrte uzastopne pobjede.

Pogotke su postigli: odlični Ivan Musil 4, Edi Japarić 3, Roko Jardas i Mario Rudar po 1.

Domaćin Slaven iz Gradca je protiv Lipe odigrao neodlučeno 1:1, a neodlučeno 3:3 je također završio susret između domaćina Tim osvježenja i Papuka.

Poredak: prvi je Dinamo iz Vidovaca s 45 bodova, drugi je Kaptol s 41, treća je Sloga iz Trenkova s 40, četvrta je Mladost iz Pavlovaca s 36, peti je Papuk iz Velike s 32, šesti je BSK iz Buka s 31, sedmi je Kutjevo sa 26, osma je Požega s 20, deveti je Slaven iz Gradca sa 17, deseti je Tim osvježenje iz Kuzmice s 15, jedanaesta je Lipa iz Stare Lipe s 8, i dvanaesta je Croatia iz Mihaljevaca s 3 boda.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA - PIONIRI

U 18. kolu vodeća Požega ostvarila je najuvjerljiviju pobjedu kola protiv domaćina Croatije s 8:0.

Pogotke za odlične Požežane postigli su: Berišić i Dupor po 2, Vuković, Mršić, Brezić i Kljajić po 1.

Papuk je uvjerljivo pobjedio Tim osvježenje s 3:0.

U derbiju Kaptol je minimalno svladao domaćina Mladost iz Pavlovaca s 1:0, te ih preskočili na ljestvici.

Minimalnu pobjedu u derbiju začelja ostvario je Slaven iz Gradca protiv domaćina iz Lipe s 4:3, u dramatičnoj utakmici. To je Slavenu tek prva pobjeda.

Također je bilo uzbudljivo u utakmici BSK Buk i Dinama, gdje su gosti iz Vidovaca slavili s 5:4, te zadržali treće mjesto.

Uvjerljivu pobjedu s 5:1 ostvarila je gostujuća Sloga protiv Kutjeva.

Poredak: uvjerljivo vodi Požega s čak 52 boda, drugi je Papuk iz Velike s 41, treći Dinamo iz Vidovaca sa 36, četvrti je Kaptol s 34, peta je Mladost iz Pavlovaca s 33, šesti je BSK iz Buka s 29, sedma je Sloga iz Trenkova s 25, osma je Croatia iz Mihaljevaca s 22, deveto je Tim osvježenje iz Kuzmice s 18, deseto je Kutjevo s 14, jedanesta je Lipa iz Stare Lipe sa 6, i dvanaesti je Slaven iz Gradca s 4 boda.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA - STARIJI PIONIRI

U 15. kolu vodeći Omladinac je uvjerljivo svladao Dinamo s 3:0.

Iznenađenje su priredili nogometaši Graničara koji su kod kuće također s 3:0 svladali Croatiju.

Domaćin Hrvatski dragovoljac je uvjerljivo svladao Dobrovac s 4:2, te drži korak s Omladincem.

Najuzbudljivije je bilo u Jakšiću gdje je domaćin minimalno svladao Kamen s 3:2, u borbenoj i kvalitetnoj utakmici.

Poredak: prvi je Omladinac iz Čaglina s 35 bodova, drugi Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca s 34, treća Croatia iz Donje Obriježi s 31, četvrti Dobrovac (-1) i peti Dinamo iz Rajsavca (-1) sa po 25, šesti je sada Graničar iz Zagrađa (-1) s 19, sedmi su Sulkovci (-1) sa 17 (-1 bod), osmi je Jakšić (-1) s 12, deveti je Kamen iz Vetova (-1) s 2, i deseti BSK-a iz Biškupaca s 1 bodom (odustali).

 

 

ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – POČETNICI

U 11. kolu vodeći Papuk je postigao rekordnu pobjedu protiv domaćina Sloge s 22:0.

Također uvjerljiv, ali ne kao Veličani, bio je Dinamo koji je u susjedskom derbiju svladao gostujući Tim osvježenje sa 6:2.

Uzbudljivo je bilo u Kaptolu gdje je gostujući Jakšić minimalno svladao domaćina sa 6:5, te ih bodovno sustigao. To je Jakšićanima druga uzastopna pobjeda, a Kaptolčanima treći uzastopni poraz.

Također neizvjesno je bilo u derbi susretu između drugoplasiranog Kutjeva i gostujuće Slavonije, gdje je domaćin slavio s minimalnih 1:0, pogotkom u posljednjoj minuti susreta.

Poredak: prvi je Papuk iz Velike s 30 bodova, drugo je Kutjevo s 28, treći Kaptol i četvrti Jakšić sa po 19, peti je Dinamo iz Vidovaca s 15, šesta je Slavonija iz Požege s 11, sedma je Sloga iz Trenkova s 4, i osmi je Tim osvježenje iz Kuzmice s 1 bodom.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1941 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Svi 2015 13:23