Petak, 15 Svi 2015 02:00

Uvjerljive pobjede pionira ŠNK Slavonije

POŽEGA - Nastavljeno je prvenstvo u 1. Kvalitetnoj nogometnoj ligi mladeži odigravanjem 20. kola za mlađe i starije pionire.

Mlađi pioniri Slavonije iz Požege ugostili su Slogu iz Nove Gradiške, te uvjerljivo pobijedili s 10:0, u odličnoj utakmici.

Pogotke su postigli : izvrsni Dejan Grubešić 4, Sigurnjak 2, Pok, Hodak, Ivanešić i Abramović po 1. Ostvarena je pobjeda nakon dva uzastopnom poraza, te su Požežani su ostali u igri za četvrto mjesto.

Stariji pioniri Slavonije protv istog protivnika ostvarili su uvjerljivu pobjedu s 3:0, te uspjeli doći do nove pobjede, s kojom su zadržali prvo mjesto. Tako su nastavili niz od sedam proljetnih pobjeda, uz jednu neodlučenu, bez i jednog poraza.

Mlađi pioniri Slavije iz Pleternice ugostili su Hypo Limač iz Osijeka te minimalno poraženi s 2:1, u kvalitetnoj i borbenoj utakmici. Za Pleterničane pogodak je postigao Pavlović.

Stariji pioniri Slavije protiv istog protivnika uvjerljivo su poraženi sa 6:0.

Mlađi pioniri Hajduka iz Pakraca gostovali su kod prvoplasirane Cibalije iz Vinkovaca i uvjerljivo poraženi s 9:0, te doživjeli četvrti poraz, uz četiri proljetne pobjede, i uz jednu neriješenu, te se nalaze u srednjem djelu ljestvice.

Stariji pioniri Hajduka protiv istog protivnika nisu uspjeli pobijediti već su odigrali neodlučeno 2:2, u borbenoj utakmici, gdje je Hajduk gubio 2:0, ali je pogocima Filipa Dietzmana došao do zasluženog boda, te su se zadržali u vrhu ljestvice.

U 22. kolu kadeti Slavonije su gostovali kod Hypo Limača iz Osijeka i uvjerljivo poraženi s 4:0, te se unatoč porazu nalaze pri vrhu ljestvice.

Juniori Slavonije protiv vršnjaka iz Osijeka ostvarili su neodlučen rezultat 2:2, te ostali u borbi za gornji dio ljestvice.

Juniori Slavije iz Pleternice gostovali su kod Oriolika iz Oriovca te uvjerljivo slavili s 5:0, te se i dalje nalaze na odličnom trećem mjestu.

Pogotke su postigli: Solić i Mikić po 2, te Starčević 1.

Kadeti Slavije protiv istog protivnika odigrali su neodlučeno 2:2, u odličnoj predstavi, te su se zadržali u sredini ljestvice. Strijelci za Slaviju bili su: izvrsni Hruškar i Šarić po 1.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

 

 

 

 

 

Pročitano 1572 puta