Petak, 25 Rujan 2015 02:00

Odigrano 4. kolo u Županijskim nogometnim ligama mladeži

 

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrano je 4. kolo u 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora i pionira kao i u 2. Županijskoj nogometnoj ligi starijih pionira. Odigrano je i 3. kolo u Županijskoj nogometnoj ligi početnika. U ligi limača kompletno 3. kolo se trebalo igrati u Velikoj na Stadionu ŠRC Kamen Ingrad ali je odgođeno zbog obilne kiše. 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA -JUNIORI 

U derbiju 4. kola Papuk je u Velikoj minimalno svladao Požegu s 4:3, u neizvjesnoj i kvalitetnoj utakmici, te tako ostvarili četvrtu uzastopnu pobjedu, a Požežani drugi poraz.

Domaćin Kutjevo uvjerljivo je svladao Croatiju iz Mihaljevaca s 13:0, te ostvarili treću pobjedu, a Mihaljevčani četvrti poraz.

Također u derbiju neporaženih prvak Dinamo iz Vidovaca sigurno je svladao domaćina Kaptol s 5:3, te četvrtom uzastopnom pobjedom zadržali vrh ljestvice.

Domaćin Sloga je u Trenkovu nakon tri poraza svladala novake u ligi Jakšićane s 4:1, te ih preskočila na ljestvici.

U derbiju začelja ekipa bez bodova domaćin Slaven iz Gradca je protiv BSK Buka slavio s 4:1, te tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu, a Bučani četvrti poraz.

Domaćin Tim osvježenje iz Kuzmice protiv Mladosti iz Pavlovaca odigrali su neodlučeno 3:3, u borbenoj i kvalitetnoj utakmici.

Na ljestvici: vodi Dinamo iz Vidovaca i Papuk iz Velike sa po maksimalnih 12 bodova, treće Kutjevo i četvrti Kaptol sa po 9, peti Tim osvježenje iz Kuzmice, šesta Mladost iz Pavlovaca sa po 7, sedma Požega sa 6, osma Sloga iz Trenkova, deveti Jakšić i deseti Slaven iz Gradca svi sa po 3, jedanaesti BSK Buk i dvanaesta Croatija iz Mihaljevaca bez bodova. 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA –PIONIRI

Četvrto kolo novog prvenstva odigrali su i pioniri 1. ŽNL-e. Zanimljivost kola da su od četiri vodeće ekipe dvije pobijedile, a dve poražene.

U derbi susretu aktualni prvak Požega ugostila je također neporaženog Papuka iz Velike i visoko poraženi s 4:0, u izvrsnoj predstavi gostiju koji su prekinuli niz nepobjedivosti Požežana još iz pretprošlog prvenstva. T

akođer u derbi susretu gostujuće Kutjevo je uvjerljivo slavilo protiv Croatije iz Mihaljevaca s 5:1, te novom pobjedom ponovno zasjeli na vrh ljestvice.

Kaptol je na gostovanju svladalo Dinamo iz Vidovaca s 3:1, te došli do druge pobjede, a Vidovčani do trećeg poraza.

Uvjerljiviju pobjedu ostvario je domaćin Mladost iz Pavlovaca protiv Tim osvježenja iz Kuzmice s 2:0, te ostvarili drugu pobjedu, a Kuzmičani prvi poraz.

Rekordnu pobjedu ostvario je domaćin BSK Buk protiv Slavena iz Gradca sa čak 21:0, te ostvarili prvu pobjedu, a Gračani četvrti poraz.

Novaci u ligi pioniri Jakšića ugostili su Slogu iz Trenkova uvjerljivo su slavili sa 7:2, te došli do druge pobjede, a Trenkovčani do trećeg poraza.

Poredak: sada vodi Kutjevo i Papuk iz Velike sa po maksimalnih 12 bodova, treća Požega i četvrto Tim osvježenje iz Kuzmice sa po 9, peta Mladost iz Pavlovaca, šesti Jakšić i sedmi Kaptol svi sa po 6, osmi BSK Buk, deveta Sloga iz Trenkova, deseti Dinamo iz Vidovaca i jedanaesta Croatija iz Mihaljevaca svi sa po 3, jedanaesti BSK Buk, dvanaesti je Slaven iz Gradca bez bodova.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-STARIJI PIONIRI

U 4. kolu aktualni prvak Omladinac iz Čaglina je u derbiju gostovao kod Kamena iz Vetova i odigrao neodlučeno 1:1, te zadržao vrh ljestvice.

U neizvjesnoj utakmici gostujući Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca je u lokalnom derbiju minimalno svladao Sulkovce s 1:0, te se trećom uzastopnom pobjedom probili na drugo mjesto.

U susjedskom derbiju domaćin Dobrovac je sigurno svladao Lipik 1925 s 3:1, u odličnoj i borbenoj utakmici, u kojoj su došli do prve pobjede.

Favorit Croatija iz Donje Obriježi protiv gostujuće Lipe iz Stare Lipe odigrala je neodlučeno 1:1, gdje su mladi nogometaši Lipe došli do prvog boda, nakon tri poraza.

Za iznenađenje su se pobrinuli i nogometaši Graničara iz Zagrađa koji su protiv gostuju Dinama iz Rajsavca minimalno slavili s 3:2, te tako došli do prve pobjede, a Rajsavčani do drugog poraza.

Poredak: vodi Omladinac iz Čaglina s 10 bodova, drugi je Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca s 9, treća je Croatija iz Donje Obriježi s 8, četvrti je Kamen iz Vetova sa 7, peti Lipik 1925 i šesti Dinamo iz Rajsavca sa po 6, sedmi su Sulkovci s 4, osmi Dobrovac i deveti Graničar iz Zagrađa sa po 3, i deseta je Lipa iz Stare Lipe s 1 bodom.

 

ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-POČETNICI

U 3. kolu postignuti su sljedeći rezultati: u derbiju neporaženih i vodećih Kaptol-Slavonija, Požega 4:2. Pogotke za Slavoniju postigli su: Ivan Lončarević i Matej Perić po 1.

U derbiju začelja: Kutjevo-Tim osvježenje, Kuzmica 4:5, prva pobjeda Kuzmičana. Papuk, Velika- Dinamo, Vidovci 1:5, druga uzastopna pobjeda Vidovčana, te drugi poraz Veličana.

I u odličnoj utakmici: Jakšić-Mladost, Pavlovci 2:4, prva pobjeda Pavlovčana, te prvi poraz Jakšićana.

Poredak: vodi Kaptol s maksimalnaih 9 bodova, drugi je sada Dinamo iz Vidovaca, treća Slavonija, Požega i četvrti Jakšić svi sa po 6 bodova, peta Mladost, Pavlovci, šesti Papuk, Velika i sedmo Tim osvježenje, Kuzmica svi sa po 3, i osmi aktualni prvak Kutjevo još bez bodova.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

 

 

 

Pročitano 1729 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Rujan 2015 10:18