Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 28 Prosinac 2020 08:15

Odbojkaši Sokola u 7. kolu 2. HOL - Istok u gostima svladali Zrinski II

NUŠTAR - Odbojkaši Sokola jučer su u 7. kolu 2. Hrvatske odbojkaške lige - Istok gostovali u Nuštru kod druge ekipe Zrinskog. Požežani su pobijedili rezultatom 0:3 (9:25,17:25, 22:25) u setovima i tako u posljednjem kolu prvog dijela sezone ostvarili treću prvenstvenu pobjedu.

Za OK Sokol su u Nuštru nastupili : Josip Žmire, Josip Kolarec, Dinko Maslač, Leonardo Ganić, Filip Križanac, Noah Odobašić, Gabriel Šunjo i Vladimir Smiljanić, a vodio ih je trener Ruda Đurčević. 

Za razliku od prošlog kola kada su na svom parketu poraženi od prve ekipe Zrinskog, kod Sokola je jučer bilo puno malo manje pogrešaka kod servisa, a prijem je bio puno bolji pa su i napadi mogli biti ostvareni kako su i zamišljeni. Bilo je prilike da u ekipi zaigraju i najmlađi članovi Gabriel Šunjo i Noah Odobašić što su oni jako dobro iskoristili.

Sokol je jesenski dio završio na 4. mjestu sa 8 bodova. Požežani su poraženi od tri prvoplasirane ekipe (Mursa II, Željezničar, Zrinski) dok su pobijedili ekipe koje su plasirane ispod njih (Mursa III, Marsonia II, Zrinski II)

Sezona bi se trebala nastaviti sredinom veljače 2021. U 8. kolu požeški odbojkaši su slobodni, a u 9. kolu će gostovati kod Željezničara u Osijeku. 

Pročitano 823 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Siječanj 2021 19:39