Petak, 04 Ožujak 2022 10:24

Učenici požeške Gimnazije najbolji na županijskom natjecanju u odbojci

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano županijsko natjecanje u odbojci za učenike srednjih škola u organizaciji Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije. Prvo mjesto osvojili su učenici požeške Gimnazije. 

Za ovo natjecanje prijavile su se tri škole. Katolička gimnazija je pobijedila Ekonomsku školu rezultatom 2:1 (27:29, 28:26, 15:6) u setovima, a Ekonomska škola poražena je i od Gimnazije rezultatom 0:2 (21:25, 15:25).

U susretu koji je direktno odlučivao o prvom mjestu Gimnazija je pobijedila Katoličku gimnaziju rezultatom 2:0 (25:9, 25:17) u setovima. Pehar najboljoj ekipi uručio je glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović koji predsjedniku ŠSS PSŽ Albinku Bagariću pomaže u organizaciji školskih natjecanja

Za Gimnaziju su igrali Dinko Maslač, Noah Odobašić, Niko Pisker, Ivan Lončarević, Benedikt Romić, Lovro Glasnović, Matej Mihelec, Bruno Vuković, Toni Barišić, Dino Milevoj, Jakov Bogadi i Marko Budimir.  Vodio ih je profesor Željko Barić - Pilić. 

Ekipa Gimnazije se plasirala na državnu završnicu Hrvatskog školskog sportskog saveza gdje će predstavljati Požeško - slavonsku županiju.

Županijsko natjecanje u odbojci za učenike i učenice osnovnih škola održat će se u  Sportskoj dvorani Osnovne škole Dobriše Cesarića u srijedu, 09. ožujka. 

 

Pročitano 702 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Ožujak 2022 13:46