Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 02:00

Članovi Ronilačkog kluba Požega sudjelovali na tečaju u Puli

PULA - Unatoč otuđenju ronilačke opreme, koja nažalost još uvijek nije pronađena, članovi Ronilačkog kluba Požega su uspjeli otići na planirane akcije, a što je najvažnije svi zainteresirani tečajci su bili na tečaju u Puli i savladali predviđenu obuku.

Ronilački klub Požega je tako dobio 10 novih članova koji su položili za R1, a stariji član kluba i predsjednik kluba Tomislav Budimir položio je za R2.

Neki članovi kluba polagat će za R3 u Slavonskom Brodu tijekom ovog i idućeg tjedna.

Inače ronioci su na tečaj otišli zahvaljujući solidarnosti ronioca iz KPA Marsonia i CPA Pula koji su im posudili opremu.

Iz kluba ipak i dalje apeliraju i mole osobu ili osobe koje imaju bilo kakva saznanja o tome tko im je otuđio opremu, da im to dojave, pa makar i putem njihove facebook stranice.

Još jednom podsjećamo da dio članova kluba podliježe mobilizaciji u slučaju poplava ili utapljanja, tako da je otuđenje opreme velika šteta ne samo za klub nego i za cijelu zajednicu

Ovako velik broj novih članova je i dokaz da se u klubu kvalitetno radi jer su to sve osobe koje su ovo ljeto sudjelovale u ronjenju na Požeškim bazenima, što je bio i prvi korak prema učlanjenju u klub.

Ove godine je za vrijeme kupališne sezone obavljeno čak 100 urona istakao je predsjednik kluba Zdenko Oroz.

Stariji članovi kluba su obišli i sve predviđene eko akcije, a svoju su ove godine organizirali u Lipiku na jezeru Raminac.

Ukoliko se ne pronađe oprema ili ne nabavi nova od sad već tradicionalnog ronjenja na bazenima, dogodine vjerojatno neće biti ništa.

Pročitano 2006 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 08:45