Utorak, 01 Prosinac 2015 01:00

Kadeti STK Požega prvaci Slavonije i Baranje

POŽEGA - U nedjelju, 29. studenog, u maloj dvorani SD Tomislav Pirc održano je Ekipno i pojedinačno stolnotenisko prvenstvo regije Slavonija zapad za kadete.

Mlada kadetska ekipa STK Požege u sastavu Luka Kovačević, Ivan Dujmović i Stjepko Čuljak osvojila je prvo mjesto.

Ekipa Požege je pobjedama protiv Kutine, Strmca iz Nove Gradiške i Obrtničke škole Slavonski Brod superiorno osvojila prvo mjesto i opravdala očekivanja.

Ovim rezultatom plasirali su se na ekipno Prvenstvo Hrvatske koje će se održati na proljeće iduće godine.

Nakon ekipnog turnira održao se i pojedinačni turnir za prvaka regije koji je osvojio Ivan Dujmović(Požega) pobjedom u finalu protiv Luke Kovačevića(Požega) rezultatom 3:1.

Treće mjesto zauzeli su "obrtnici" Juraj Lovrić i Tomi Stanišić.

Seniorska ekipa Požege nastupila je na tradicionalnom 23. memorijalu "Robert Sesar" u Pleternici povodom sjećanja na poginulog hrvatskog branitelja. U konkurenciji 8 ekipa Požega je zauzela 3. mjesto dok je Obrtnička škola Slav. Brod pobjedom protiv Novske od 3:2 osvojila memorijalni turnir.

Iduće nedjelje, 06. prosinca, u maloj dvorani SD Tomislav Pirc s početkom u 10,00 sati druga seniorska ekipa Požege nastupa na 3. turniru 3. međužupanijske lige regije Slavonija zapad, gdje će u meču s Obrtničkom školom 2 (Slavonski Brod) i Godinjakom odlučivati o jesenskom prvaku ove lige.

Pročitano 2150 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Prosinac 2015 08:54