Ispiši ovu stranicu
Utorak, 22 Ožujak 2016 01:00

Stolnotenisači Požege uspješni na gostovanjima u Novskoj i Sisku

NOVSKA / SISAK - U nedjelju, 20. ožujka stolnotenisači Požege nastupili su u okviru 19. i 20. kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige Slavonija Zapad u Novskoj i Sisku. Protiv STK Novska Požega je ostvarila relativno laganu pobjedu rezultatom 4:2. Pojedinačne pobjede ostvarili su kadeti Luka Kovačević i Ivan Dujmović, te Marko Berdi dok je par Berdi-Dujmović H. osigurao sigurnu pobjedu.

Nakon ove pobjede uslijedila je utakmica protiv neugodnog Siska koji je imao treći skor lige. Stolnotenisači Požege otvorili su meč sa dvije sigurne pobjede koje su ostvarili Hrvoje Dujmović i Luka Kovačević te se nakon toga činilo da će ovo biti još jedna laka pobjeda. U trećem meču prvi igrač Siska Gordan Terzić pobjeđuje Berdija da bi potom Sisak dobio igru parova i izjednačio rezultat na 2:2. Nakon para Luka Kovačević u uzbudljivom i kvalitetnom meču gubi rezultatom 2:3 od domaćeg juniora Baste te Sisak po prvi puta vodi 3:2. Uslijedio je meč Terzić- Dujmović H. koji nakon gubitka prvog seta odlazi na stranu požeškog igrača rezultatom 3:1. U zadnjoj partiji Marko Berdi protiv Edija Alijagića donosi četvrtu pobjedu. Tako su igrači STK Požega ostali neporaženi u proljetnom dijelu prvenstva.

Ovim pobjedama Požega je izbila na vrh ljestvice, a u posljednja 2 kola u nedjelju, 10. travnja ugostiti će vrlo dobre ekipe Virovitice i Bjelovara. U mečevima s ovim ekipama igrači Požege očekuju nove pobjede i potvrdu prvog mjesta u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za sezonu 2015./2016.

Pročitano 1670 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Ožujak 2016 12:27