Ponedjeljak, 18 Travanj 2016 02:00

STK Požega osvojila prvo mjesto u 2.HSTL, druga ekipa zauzela 2. mjesto u 3.HSTL

POŽEGA - Prosli vikend završila su stolnoteniska natjecanja u regionalnim seniorskim ligama Slavonije Zapad. Prva ekipa Požege bila je domaćin vrlo dobrim ekipama Virovitice i Bjelovara. Za prvo mjesto u ligi bile su potrebne obje pobjede.

Protiv Virovitice stolnotenisači Požege odigrali su odlične mečeve od kojih je čak 4. otišlo u 5 setova. Nakon dugog i neizvjesnog meča pobjedu je u 7. meču donio kadet Požege Luka Kovačević i na taj način osigurao prvo mjesto lige.

U drugom meču protiv Bjelovara koji nije nastupio u punom sastavu lakša pobjeda rezultatom 4:2. Za prvi sastav Požege nastupali su Hrvoje Dujmović, Marko Berdi, Ivan Dujmović i Luka Kovačević.

Druga ekipa Požege nastupila je na završnom turniru 3.HL. Pobjedama protiv ekipa Obrtničke škole Brod 2 i Godinjaka od 4:1 osvojili su drugo mjesto u ligi. Za ekipu Požege 2 u sezoni nastupali su Miroslav Kovačević, Tomislav Lešković, Andrej Samarđić i Antonio Lešković.

Prva ekipa ocekuje u mjesecu svibnju domaćinstvo kvalifikacija za 1.HL na kojima će pokušati ostvariti ulazak u viši rang natjecanja.

Pročitano 1918 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Listopad 2016 11:16