Ponedjeljak, 23 Svi 2016 02:00

Odlični rezultati natjecatelja Fitness kluba Play na Prvenstvu Hrvatske

ZAGREB - U West Gate shopping centru jučer je održano 19. Hrvatsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu za muškarce i žene. Nastupila su i 4 natjecatelja požeškog Fitness kluba "Play".

U kategoriju juniora bodybuilding do 75 kg, Karlo Vajzer zauzeo je odlično drugo mjesto iako je bio uvjerljivo najmlađi u svojoj kategoriji i samim tim pokazao da će u skorijoj budućnosti biti ime koje će svi u ovom sportu znati.

U kategoriji Men's physique (kategorija elegantnijeg izgleda), Karlo Brus zauzeo je 4. mjesto (do 178cm) među juniorima, dok je među seniorima bio 5. U visokoj kategoriji (preko 178) nastupio je Filip Kezić. Savršenom formom ovaj 18-togodišnjak uvjerljivo je pobjedio i među seniorima i među juniorima te potvrdio da su Požežani uvijek među najboljima u ovom sportu koji propagira sportski život, disciplinu i ljepotu.

U Filipovoj kategoriji nastupio je i Josip Plaščević koji je među juniorima bio četvrti dok se među seniorima plasirao na 5.mjesto. Ovim rezultatima mladići su opravdali plakete za perspektivne športaše koje im je početkom godine dodijelio Požeški sportski savez, te dokazali da se u Gradu Požegi dobro radi te da u budućnosti rezultata neće nedostajati.

Filip Kezić prvim mjestom među seniorima ostvario je normu za 3. kategoriju vrhunskih športaša pri Hrvatskom Olimpijskom Odboru, te će slijedećih godinu dana dobivati stipendiju od 800 kuna.

Pročitano 2697 puta