Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 29 Rujan 2016 02:00

Ekipa ŠRD "Požega II" osvojila prvo mjesto u Županijskoj ligi 2016 u lovu ribe

POŽEGA - Posljednjim šestim kolom završena je Županijska liga 2016. Športskog ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije u disciplini Lov ribe u kategoriji seniora i kadeta.

Natjecanje je održano u nedjelju, 25. rujna na jezeru Požega u naselju Turnić na lokaciji Športskog-izletničkog centra Požega.

Pobjednik šestog kola u kategoriji seniora je ekipa ŠRD “Orljava“ Pleternica, drugo mjesto zauzela je ekipa ŠRD “Požega II“ Požega dok je treće mjesto zauzela ekipa ŠRD “Veličanka“ Velika.

Pobjednik šestog kola u kategoriji kadeta je ekipa ŠRD “Slavonac“ Lipik, drugo mjesto zauzela je najmlađa ekipa ŠRD “Požega “ Požega a treće mjesto zauzela ekipa ŠRD “Zelena laguna“ Rajsavac.

Na natjecanju je 9 ekipa seniora ukupno ulovila 65,650 kg bijele ribe dok je tri ekipe kadeta ulovilo 7,780 kg bijele ribe.

Naslov ovogodišnjih županijskih prvaka u lovu ribe za 2016. godinu u kategoriji seniora ponijela je ekipa ŠRD “Požega II“ Požega, drugo mjesto zauzela je ekipa ŠRD “Orljava“ Pleternica“, dok je treće mjesto zauzela ekipa ŠRD “Zelena laguna“ Rajsavac.

U kategoriji kadeta naslov su osvojili kadeti ŠRD „Zelene lagune“ Rajsavac, drugi su bili kadeti ŠRD „Slavonca“ iz Lipika a treći kadeti ŠRD „Požege“ iz Požege.

Pročitano 2322 puta