Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 01:00

Twirling klub Požega uspješan na državnim kvalifikacijama za Međunarodna natjecanja

POŽEGA - Twirling klub Požega proteklog je vikenda bio na državnom kvalifikacijskom kupu za odlazak na Europsko prvenstvo u Poreču 2017., na Europski kup u Milano 2017. godine te na Svjetski kup u Poreču 2017.

- "Na natjecanje smo otišli sa 25 natjecatelja kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta. Natjecali smo se u 10 kategorija u starosnim kategorijama. U svim kategorijama osvojili smo odlazak na međunarodna natjecanja te osvojili najveći broj bodova gotovo u svim kategorijama u kojima smo se natjecali" – istaknula je trenerica kluba Marina Mihelčić.

Izuzetan uspjeh našeg Twirling kluba Požega tim je veći što je jedan dio vrlo uspješnih koreografija napravila mlada trenerica i natjecateljica Adrijana Jurić. 

"Teško je navesti sve u čemu smo osvojili prvenstvo ali zato ću spomenuti samo najuspješnije natjecatelje natjecanja: Adrijana Jurić, Lorena Jakobović, Sonja Paulić, Elena Kormanjec, Glorija Soldo, Benjamin Iličić, Mirta Bajt, Ivan Marinović, Ines Podgornjak, Chiara Musil Todorović, Sara Šunjo" – dodaje Mihelčić.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1974 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 15:55