×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 853
Subota, 01 Ožujak 2014 01:00

NINO ABRAMOVIĆ PREDSJEDNIK POŽEŠKOG ŠPORTSKOG SAVEZA

U četvrtak 27.02.2014. na izvanrednoj izbornoj skupštini Požeškog športskog saveza za novog predsjednika izabran je kandidat košarkaškog kluba Požega Nino Abramović.

Nino Abramović je od 56 prisutnih zastupnika udruga dobio 38 glasova dok je njegov protukandidat Hrvoje Marjanović (streljački klub Požega) dobio 16 glasova. Dva listića su bila nevažeća. U svom prvom obraćanju obećao je udrugama pomoć u radu, pripremu jasnih kriterija kao i bolju kontrolu provođenja programa financijskog utroška sredstava udruga.

Uz Ninu Abramovića u izvršni odbor izabrani su još za dopredsjenike Tomislav Čabraja i dr. Vlado Drkulec, a za članove Igor Krizmanić, Marijan Jurić, Krunoslav Prpić i Dinko Zima.

Na maratonskoj skupštini koja je trajala 4 sata i 40 minuta usvojena su izvješća za 2013. godinu kao i donesen program rada i financijski plan Požeškog športskog saveza za 2014. godinu. Najviše rasprave bilo je kao i obično oko raspodjele sredstava udrugama. Kako je za ovu godinu predviđeno znatno više sredstava klubovi su uglavnom bili zadovoljni predloženom raspodjelom.

Pročitano 3046 puta