Ispiši ovu stranicu
Petak, 07 Studeni 2014 01:00

Poziv na Seminar o novom Zakonu o udrugama

U ponedjeljak, 10. studenog 2014. u Osijeku će se održati seminar o novom Zakonu o udrugama.  

 

SPORTSKA ZAJEDN1CA OSJECKO-BARANJSKE ZUPANIJE OSIJEK

Broj:02-129/3-14. Osijek, 3. studenoga 2014. -

ZAJEDNICE SPORTSKIH UDRUGA GRADOVA - GRANSKI SAVEZI - SPORTSKE ZAJEDNICE ZUPANIJA SLAVONIJE I BARANJE (Vukovarsko-srijemske zupanije, Viroviticko-podravske zupanije, Brodsko-posavske zupanije, Pozesko-slavonske zupanije)

P r e d m e t: Poziv na seminar oko tumacenja novog Zakona o udrugama

Postovani, kao sto ste i upoznati od 1. listopada 2014. g. u primjeni je novi ,,Zakon o udrugama". 6. listopada 2014. g. Ured za udruge Vlade RH odrzao je u Zagrebu seminar oko primjene novog Zakon o udrugama za predstavnike nacionalnih i zupanijskih sportskih saveza, odnosno gradskih sportskih zajednica. S obzirom na znacaj provocfenja Zakona, kao i roka za uskladenje s novim Zakonom, Ured za udruge Vlade RH u suradnji s Sportskom zajednicom OB2 odrzat 6e seminar oko primjene novog Zakona o udrugama za sve zainteresirane udruge s podrucja Osjecko-baranjske zupanije i Regije Istok.

Seminar ce se odrzati u PONEDJELJAK, 10. STUDENOGA 2014. G. U 16,00 SATI NA POLJOPRIVREDNOM FAKULTETU U OSIJEKU U AULA ALTA KRALJA PETRA SVACICA 1D (KAMPUS-BIVSA VOJARNA, PREKO PUTA OLT-A)

 

Ispred Ureda za udruga Vlade RH prezentaciju novih zakonskih obveza: 1. ,,Zakon o udrugama" 2. Osnovne informacije o ,,Zakon o financijskom poslovanju i racunovodstvu neprofitnih organ izacija" odrzat ce zamjenica ravnatelja gda. Vesna Lendic Kasalo, dipl.iur.

Molimo Vas da o seminaru tumacenia novoq Zakona o udrugama, kao i moqucnosti dobivanja odgovora na pitanja vezanih uz Zakon, obavijestite sve udruqe s Vaseg podrucja, kako bi otklonili sve nejasnoće, upoznali se s novinama i bill upuceni u proceduru uskladenja svojih akata s novim Zakonom te kako bi ga sto kvalitetnije mogli primijeniti u praksi.

 

 

Pročitano 1532 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 08 Studeni 2014 12:49