Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 02:00

Dario Stanković (BBK Body Art) apsolutni prvak Hrvatske u body buildingu

ZAGREB - U subotu, 22. travnja održano je državno prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu koje je organizirano u zagrebačkom West Gate-u. Pred dobro popunjenim gledalištem, Bodybuilding klub BODY ART Požega je nastupio sa tri natjecatelja:

Franjo Baltić (physique kategorija) na svom prvom natjecanju u jakoj konkurenciji (14 natjecatelja) nije ušao u finale (top 6) ali mu je ovo dobro iskustvo za sljedeća natjecanja. 

Bruno Del Vechio (classic bodybuilding) je također imao prvo natjecanje te je osvojio 4. mjesto u juniorskoj konkurenciji i  6. kod mjesto seniora. Bruno je pokazao odličan potencijal, pozing i borbenost.

Dario Stanković-Stana je osvojio 1. mjesto u kategoriji classic bodybuilding niska i 1. mjesto u apsolutnoj kategoriji classic bb. Dominantno je pobijedio sve konkurente i osvojio dva zlata (u svojoj kategoriji i apsolutnoj kategoriji).

Franjo i Bruno su iznimno visoki dečki, trebaju još vremena i treninga kako bi popunili svoju konstituciju, ali kada to postignu, biti će jako impresivni natjecatelji.

Dario je prošle godine bio na svojim prvim natjecanjima četvrti i treći. Ove godine je jako popravio svoju formu,  naporno je radio s trenerom Robertom Međugorcom i sve se na kraju isplatilo. Tako u požeškom klubu mogu biti ponosni jer imaju novog apsolutnog prvaka Hrvatske!  

Pročitano 2796 puta