Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 02:00

282 polaznika Škole plivanja odradilo prvi dan obuke, upisi traju do kraja tjedna

POŽEGA - Na Gradskim bazenima danas je počela s radom Škola plivanja Požeškog športskog saveza u kojoj se trenutno nalazi 282 polaznika. Upisi traju do kraja tjedna zaključno s petkom, 07. srpnja. Cijena je 150 kuna. Mogu se upisati djeca koja su stara najmanje 4 godine. Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom srpnja. 

Škola plivanja radi tijekom tjedna od ponedjeljka do petka. Djeca su raspoređena po grupama znanja plivanja, svaka grupa po 2 školska sata dnevno. Sveukupno obuka traje 30 školskih sati. Radi se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2.Usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

Školu plivanja vodi 8 profesora kineziologije (Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Zoran Čokrlić, Tanja Josipović, Anton Čokrlić).

U srijedu, 05. srpnja s početkom u 10,00 sati požeški gradonačelnik Darko Puljašić svečano će zajedno sa svim polaznicima otvoriti ovogodišnju Školu plivanja. 

Pročitano 2956 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 12:59