Petak, 06 Listopad 2017 02:00

Održana redovna izvještajna sjednica Skupštine Građanskog streljačkog društva "Požega 1871"

POŽEGA – U četvrtak, 05. listopada 2017.  u prostorijama Gradske streljane održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Građanskog streljačkog društva"Požega 1871" kojoj je nazočilo dvadeset redovnih članova Društva i njihovi gosti.

Predsjednik Željko Peternel pozdravio je nazočne i zahvalio se na odazivu, a minutom šutnje odana je počast preminulom blagajniku Željku Ribiću te svim preminulim članovima Društva. Poslije protokola nazočnima je podneseno Izvješće o radu Društva i aktivnostima koje su se provodile tijekom proteklog perioda te financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora.

Izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane članova Skupštine, a nazočnima je predložen i Plan rada za naredni period 2018./2019. te Financijski plan. Poseban naglasak stavljen je na nastavak rada s mladim naraštajima kroz Školu streljaštva, a po programu koji je postavio trener Zoran Špoler, trener streljaštva i zvanjem vrhunskog sportaša I. kategorije po kategorizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, višestruki osvajač medalja s europskih i svjetskih prvenstava, a pod stručnim vodstvom profesora kinezologije gospodina Zorana Čokrlića.

Dio programa i plana svakako je nastavak intenzivnog rada sa strijelcima kojih je trenutno pet u kadetskoj kategoriji te pripreme seniora natjecatelja za I.B Ligu. Naročito je istaknuto zadovoljstvo što se u Društvu oformljuje ekipa Seniorki koje svakoga dana pokazuju sve bolje rezultate te se u društvu nadaju da će vrlo brzo i one moći nastupati na natjecanjima Hrvatskog streljačkog saveza.

Ovim putem GSD "Požega 1871" poziva sve zainteresirane za školu streljaštva i aktivno provođenje svoga slobodnog vremena, uz stručno vodstvo, sigurno i pravilno rukovanje oružjem u kontroliranim uvjetima i kroz ovaj plemeniti sport.

Svi zainteresirani mogu doći ponedjeljkom i četvrtkom od 18,00 do 20,00 sati na Streljanu u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra u Požegi.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1768 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 06 Listopad 2017 14:37