Ispiši ovu stranicu
Utorak, 12 Ožujak 2019 01:00

Održan 16. Kup Grada Požege u gađanju samostrelom na 18 metara u organizaciji Streljačkog kluba Požega

POŽEGA - Streljački klub "Požega" pod pokroviteljstvom Grada Požege po 16. put je organizirao Kup Grada Požege u gađanju samostrelom na 18 metara povodom Dana grada Požege.

Nastupili su strijelci iz šest klubova iz Velikog Trgovišća, Zagreba, Krušljevog Sela, ivanić Grada,Dubrave i Požege s ukupno dvadesetjednim strijelcem.

To je prvo okupljanje samostreličara prije početka natjecanja na otvorenom. Nastupili su svi najbolji samostreličari Hrvatske. Okupljene natjecatelje ispred gneralnog pokrovitelja je pozdravio gradonačelnik Darko Puljašić koji je strijelcima poželio dobre rezultate i tako otvorio natjecanje.

Kod kadeta najbolji je bio Oliver Mofardin iz Dubrave, a kod juniora prvi je bio Martin Oborovečki iz velikog Trgovišća.

Kod žena prva je bila Valentina Pereglin iz Dubrave, kod muškaraca najbolji je bio Domagoj Pereglin iz Dubrave i dok je kod veterana slavio Željko Tijan iz Dubrave.

Ekipno je najbolja bila Dubrava, drugo je Veliko Trgovišće, a treći Ivanić Grad. Pred strijelcima je sada Dvoransko Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Donjoj Stubici, 24. 03. 2019.

Pročitano 1383 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 12 Ožujak 2019 11:46