Utorak, 09 Travanj 2019 02:00

Matej Jaroš drugi u MX Open klasi na utrci Otvorenog prvenstva Hrvatske na požeškim Villarama

POŽEGA - Proteklog vikenda u Požegi na motocross stazi Villare održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu, prva utrka u ovoj sezoni. I ove godine nastupilo je preko 100 vozača u klasama MX50, MX65, MX85, MX 2, MX OPEN, B. Liga MX2 MX OPEN, VETERANI.

Lijepo vrijeme privuklo je preko tisuću posjetitelja i navijača koji su bodrili domaće vozače čak njih deset koji su nastupili za MK Požega Promet. Matej Jaroš bio je u drugi u klasi MX Open u obje vožnje, iza Luke Crnkovića.

Naš drugi predstavnik u klasi Open Leo Pandžić zauzeo je šesto mjesto u prvoj vožnji, dok u drugoj nije nastupio. Od ostalih članova MK Požega promet u klasi veterana A Ivica Bišćan bio je šesti, Vedran Šrajber bio je treći u klasi B-250, Krunoslav Ivanović peti u klasi B-Open, Kristijan Jakopec šesto mjesto u klasi MX2, juniori Dominik Došen peti u klasi MX50, u klasi MX85 djevojčice Enola Šamu peto mjesto, Nika Lucija Šrajber sedmo, a Lea Ivanović osmo mjesto.

U poretku klubova Požega Promet kod seniora je zauzela prvo mjesto, sa samo bodom više od Bedekovčine i četiri boda više od Moto kluba Pakrac Lipik, dok je klub u B ligi i kod juniora zauzeo treće mjesto. Utrku je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

 

(Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1649 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Travanj 2019 10:31