Utorak, 23 Travanj 2019 02:00

Članovi BBK Body Art Tomislav Bartulović i Dario Stanković osvojili dva prva mjesta na natjecanjima održanim proteklog vikenda

POŽEGA - U subotu, 20. 04. 2019. održano je državno prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu. Požeški Bodybuilding klub Body Art imao je jednog predstavnika, Tomislava Bartulovića, koji je nastupio u kategoriji juniori mens physique i u jakoj konkurenciji pobijedio. Nakon dosadašnjih nekoliko drugih mjesta, došlo je i to zlato i titula prvaka Hrvatske i rezultat koji je potvrdio njegovu odličnu formu.

Na sam Uskrs, u nedjelju, 21.4.2019. u Salzburgu (Austrija) nastupio je drugi natjecatelj Body Arta Dario Stanković u kategoriji bodybuilding do 95 kg i dominantno odnio pobjedu na stvarno jakom turniru.

- "Kao trener s njegovom formom sam jako zadovoljan, ovo mu je najbolja forma do sada. Podigao je značajno mišićnu masu, tako da je otišao i u težu kategoriju, a istovremeno je popravio definiciju i proporcije. Dva natjecatelja, dva natjecanja, dva prvaka. Idealan rezultat za naš Body Art tim!" - izjavio je trener Robert Međugorac. 

Pročitano 1874 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Travanj 2019 12:20