Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 20 Svi 2019 02:00

Mladi požeški stolnotenisači i stolnotenisačice nastupili na kadetskom prvenstvu u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - U Slavonskom Brodu je održano otvoreno natjecanje u stolnom tenisu za kadetske kategorije na kojem je nastupilo 120 stolnotenisača.

Za STK“Požegu“ nastupilo je ukupno 14 mladih stolnotenisača. U kategoriji klinceza: Nika Bunjevac, Mia Raič i Nera Vujasinović, u kategoriji najmlađih kadeta: Marta Šipek, Marija Šipek, Iva Njavro, Rahela Rašić , Petra Galić i Matej Šipoš, u kategoriji mlađih kadeta : Nika Berdi, Lana Ujević, Gabriel Rašić i Luka Bazina te u kategoriji kadeta Patrik Palameta.

Najveći uspjeh za naše stolnotenisačice postigla je Marta Šipek koja je osvojila treće mjesto, Iva Njavro peto mjesto u glavnoj skupini. U drugoj skupini Marija Šipek je osvojila prvo mjesto i Petra Galić drugo mjesto. Kod najmlađih kadeta u glavoj skupini Matej Šipoš je bio peti. U kategoriji klinceza Mia Raič u glavnoj skupini osvojila je peto mjesto, a u drugoj skupini Nera Vujasinović prvo mjesto. Kod mlađih kadeta Nika Berdi u glavnoj skupini je osvojila peto mjesto. Mlade požeške stolnotenisače na natjecanju su vodili treneri Hrvoje Dujmović, Nikolina Raguž i Ljiljana Miletić.

Pročitano 2058 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Svi 2019 12:21