Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 24 Lipanj 2019 02:00

Teniski klub Požega organizira besplatnu ljetnu školu tenisa

Teniski klub Požega u suradnji sa Požeškim Športskim Savezom organizira besplatnu ljetnu školu tenisa pod nazivom "Tenis je igra, Igraj tenis" za djecu od 4 do 16 godina.

Program se odvija u dvoje cjeline , tenis vrtić za djecu 4-7 godina i Škola tenisa za djecu 7-16 godina. Za djecu će biti organizirane besplatne aktivnosti koje uključuju opremu, natjecanja i nagrade, te besplatan ulaz na požeške bazene.

Kroz ovaj program želi se potaknuti što više fizičke aktivnosti u klupskom okruženju, kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Navedeno će pomoći u razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti djece polaznika, potrebnih za razvoj i motoričkih vještina u životu i sportu.

Program će se održavati od 1. srpnja do 31. kolovoza i to u dva ciklusa sa završnim natjecanjima i nagradama, a voditi će ih licencirani treneri tenisa i stručni suradnici kineziologije. Sve informacije se mogu dobiti na telefon 091/464-1355 i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 2373 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Lipanj 2019 09:03