Ispiši ovu stranicu
Utorak, 01 Listopad 2019 02:00

Kroz Požegu danas prolazi 1. etapa međunarodne biciklističke utrke CRO RACE!

POŽEGA - Danas između 14,00 i 16,00 sati bit će privremeno zatvorene ulice Hrvatskih branitelja - Osječka - Industrijska - zaobilaznica - Dubrovačka - Kanižlićeva - Trg Sv. Trojstva - Zagrebačka ulica - prema Lipiku jer će kroz naš grad proći 1. etapa međunarodne biciklističke utrke CRO RACE!

Molimo sve sugrađane da za suradnju prilikom prolaska ove velike Utrke kroz naš grad koju će uživo televizijski prenositi na 6 kontinenata i više od 190 zemalja svijeta te snimati helikopterom u direktnom prijenosu. S obzirom na toliko značajnu manifestaciju koja danas prolazi kroz Požegu pozivamo sve naše sugrađane i male i velike da nam se priključe na Trgu Sv. Trojstva gdje ovim svjetskim biciklističkim timovima, koji su odabrali baš našu prekrasnu destinaciju za prolazni cilj, pripremamo dobrodošlicu i sretan prolazak dalje prema cilju u Lipik.

Na Trgu će Turistička zajednica Grada Požege organizirati animacijski program uz sjajne DJ Pavku i Borisa Benčića, velik broj naših školaraca iz gradskih škola koji će s balonima i zastavicama dočekivati bicikliste.

Većina naših poduzeća na navedenoj ruti odlučila je na svojim lokacijama organizirati svoje djelatnike i postaviti transparente s nazivom svojih tvrtki, a na Trgu Sv. Trojstva ispred Zavjetnog spomenika bit će postavljeno WELCOME TO POŽEGA koji će sjajno izgledati iz zraka!

Dođite i vi i zajedno s nama i podržite međunarodnu biciklističku utrku CRO RACE i iskoristimo ovaj trenutak kojim ćemo poslati sliku naših #brdaidoline, Požege, destinacije koja 800 godina zrači posebnim šarmom.

Pročitano 1280 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Listopad 2019 10:30